ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vremea s-a schimbat radical în ultimele zile, iar de la zile primăvăratice am trecut la ploi, ninsori și temperaturi negative în cea mai mare parte a țării.

Deputatul Daniel Gheorghe a scris despre aceste fenomene și le-a transmis un mesaj celor care fac propagandă „încălzirii globale”, care ar afecta aceste schimbări climatice.

„E aproape 21 aprilie și văd că în Otopeni avem un singur grad Celsius și ninge. E pentru prima dată în viața mea când văd ninsoare în zona asta a țării atât de târziu în primăvară. Poate că dă o ninsoare bună peste București în noaptea asta (N.R, noaptea trecută) să se mai trezească din aburii „noii lumi” fără de Dumnezeu și credință toți cei care fac o adevărată religie seculară din „încălzirea globală” ! Și nu-mi vorbiți de știință învățată din tabloide și promoții la țigări fără filtru când luați în derâdere învățăturile Sfinților Părinți și experiența multimilenară a lumii ! Așadar țineți minte doar atât: „global warming” = „fake news” !”, a scris Daniel Gheorghe pe Facebook.

 

E aproape 21 aprilie și văd că în Otopeni avem un singur grad Celsius și ninge. E pentru prima dată în viața mea când vă...

Posted by Daniel Gheorghe on 20 Aprilie 2017