ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În vârstă de 42 de ani, Georgiana Văcaru a adus deja pe lume 20 de copii și presa o consideră mama cu cei mai mulți copii din România.

Primul născut al femeii este un băiat în vârstă de 23 de ani și ultimul bebeluș este o fetiță care a venit pe lume în urmă cu câteva zile, la început de an 2020. Georgiana Văcaru a fost însărcinată aproape în fiecare an, în ultimele două decenii. Toți cei 20 de copii trăiesc și sunt sănătoși. Fiul cel mare s-a căsătorit și „a plecat la casa lui”, spune lehuza internată la Maternitatea Spitalului Municipal Câmpulung.

Cele 22 de suflete, 12 băieți, 8 fete, mama și tatăl lor, trăiesc într-o casă cu opt camere. Părinții au amenajat în încăperi paturi suprapuse pentru familia numeroasă, informează Realitatea de Argeș.

Cei doi soți nu se vor opri aici. „Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu știe ce se va întâmpla”, spune mămica. Medicul care a asistat-o la naștere i-a dat asigurări că este sănătoasă și mai poate să aducă pe lume copii.

Informația vine în contextul morții Cristinei Țopescu, aceasta zăcând moartă în casă cu zilele, fiind înconjurată de niște câini. Țopescu nu a avut copii.