Continuăm serialul „Homosexualii se prezintă pe ei înșiși”, cu episodul doi. De această dată este vorba despre 
Declarația de Sentimente și Rezoluții, realizată de către Coaliția Tineretului LGBT din Statul New York: 
 
„SUNTEM HOTĂRÂȚI ca întreaga legislație care restricționează accesul la și disponibilitatea planificării familiale, a controlului reproducerii (contracepția), informarea, serviciile și tratamentul pentru sănătatea reproducerii să fie eliminată (n.n. - legăturile strânse dintre homosexuali și mișcarea pro-avort, pro-contracepție).

SUNTEM HOTĂRÂTI ca toate fondurile federale, statale și locale pentru școlile și universitățile publice și private să fie suspendate până când vor fi eradicate toate discriminările pe baza orientării sexuale (n.n. - a se nota dorința de a le impune tuturor cu forța credințele lor, deja realizată în mare parte).

SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să includă toate tipurile de sexualitate în programele lor școlare (n.n. - este un alt mod subtil de a introduce ore impuse și obligatorii de «sensibilizare», al căror scop este de a face propagandă și a forța studenții să accepte că ceea ce pe vremuri era considerat drept păcat, acum este «doar un alt stil de viață». Deja s-a realizat în Occident, în mare parte).

SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să discute despre realizările homosexualilor, lesbienelor și bisexualilor în literatura, istorie, matematica, știință, arta, muzica și alte materii.

SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să dezvolte un program de studii despre homosexuali și lesbiene.

SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să susțină seminarii de sensibilizare despre problemele homosexualilor si lesbienelor, începând de la ciclul primar (n.n. - acest obiectiv a fost deja atins în mare măsura în sistemul de învățământ public american).

SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să ii pedepsească pe acei membri ai lor care ii hărțuiesc pe homosexuali, lesbiene si bisexuali (n.n. - definiția homosexuală si liberală a hărțuirii poate fi extinsă la infinit, pentru a include si dezbaterea intr-un forum public, scrierea oricărui material cu care ei nu sunt de acord, refuzul de a accepta oricare dintre solicitările lor si opoziția fata de ei in orice mod).

SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să recunoască imediat si sa înființeze organizații studențești pentru homosexuali, lesbiene si bisexuali (n.n. - homosexualii nu doresc sa facă aceasta munca ei înșiși, ci solicită ca școala să facă toată cercetarea si organizarea).

SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate grupurile de tineret si organizațiile studențești sa admită homosexuali, lesbiene si bisexuali n.n. - chiar si cele care nu sunt de acord cu stilul lor de viață)”
 
Sursa: Clowes, B. (1994). Pro- LifeStyle Activist's Encyclopedia. American Life League.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews