ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Modelul masculin Daniel Ciobbanu, care este împotriva vaccinării obligatorii, consideră că imunizarea organismului trebuie să se facă pe criterii naturale.

Acesta îl provoacă pe ministrul Sănătății, Florin Bodog, la o „baie” cu zăpadă. 

În acest sens, Daniel Ciobbanu a mers în munții Făgăraș, acolo unde și-a dat hainele jos și a făcut o „baie” cu zăpadă.

Daniel Ciobbanu l-a invitat pe ministrul Sănătății să facă același gest pentru a se imuniza.

„Propunerea mea este următoarea: dacă până la sfârșitul acestei ierni eu mă îmbolnăvesc și voi suferi de gripă, el să treacă legea. Dacă nu, ciocul mic și joc de glezne”, a spus Ciobbanu, într-o filmare realizată de profesorul de istorie Daniel Ciucălău.

Daniel Ciobbanu și-a început cariera în România în anul 1999, iar cea internațională în anul 2002, fiind totodată și primul român care a lucrat ca  model pe continentul asiatic. 
În perioada 2003-2005 a obținut de patru ori titlul de „Cel mai bun model masculin” al României, de două ori în cadrul galei „Pantene Beauty Awards” și tot de două ori în cadrul galei „Romanian Fashion Awards” .

A apărut în reclame ale unor importante companii, atât în România cât și în strainătate, fiind selecționat și în campanii și reclame TV a unor branduri de renume și a apărut pe coperțile unor reviste consacrate.