ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițistul Marian Godină publică un clip video, primit pe Facebook, cu un șofer total inconștient, care pune viața a 30 de oameni în pericol.
 
Șoferul autobuzului care face cursa Onești-Brașov a fost surprins chiar de unul dintre călători, în timp ce conduce cu ochii în telefonul mobil, pe care-l butonează de zor.
 
Chiar dacă pe contrasens vin mașini, iar traseul este unul sinuos și plin de curbe, șoferul nu pare să conștientizeze că poartă responsabilitatea pentru viața a 30 de oameni.
 
"O persoană de pe Fb mi-a trimis acest video pe care l-a filmat aseară în timp ce se afa într-un autobuz al unei firme de transport persoane, venind de la Onești la Brașov.
 
Șoferul transporta vreo 30 de persoane, dar se pare că asta nu l-a împiedicat să arate ce degete jucăușe și ce atenție distributivă are", scrie celebrul polițist Marian Godină pe contul său de Facebook.