ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 21 și 22 octombrie 2017, va avea loc în mai multe orașe din țară marșul pentru libertatea de alegere privind vaccinarea.
 
Marșul a fost declarat conform legii către Primăria Capitalei și notificat tuturor instituțiilor competente care asigură ordinea publica. APC a formulat plângere penală împotriva funcționarilor din Primărie și a viceprimarului care au încercat ilegal blocarea marșului.

APC contează pe sprijinul Poliției, Jandarmeriei și Poliției locale pentru desfășurarea în bune condiții a marșului de protest.
 
„Proiectul legii vaccinării prevede vaccinarea obligatorie a TUTUROR ADULȚILOR ȘI COPIILOR, cetățeni sau rezidenți, fără o testare prealabilă și fără o limitare a numărului de doze.

Dezbaterea asupra legii vaccinării se dă pe multiple planuri: medical, bioetic, juridic, moral, uman, civic.

Dincolo de argumentele legate de efecte adverse consemnate de producători și consecințele genetice asupra speciei umane, dincolo de afirmatiile nedemonstrate ale imunității de turmă sau de cinismul falsei sintagme "1 la un milion" se află principiul INVIOLABILITĂȚII PERSOANEI UMANE.

Dincolo de îngijorarea provocată de "epidemia oficială de rujeolă" cu 34 de decese raportate, se află paradoxul cifrelor: mii de morți cauzate de infecții intraspitalicești, mii de morți în accidente rutiere, mii de copii abuzați fizic și sexual, doua mii de școli și dispensare fără apă curentă”, spune APC înbtr-un comunicat.

Marșul va avea loc în următoarele orașe: București, Cluj, Constanța, Craiova, Sibiu, Timișoara, Vaslui.

Iată programul din fiecare oraș:

- ora 17.00 BUCUREȘTI: Piața Constituției - Piața Unirii - Piața Universității - Piața Romană - Piața Victoriei.

- BACĂU: 17.00-19.00 în Piața Tricolorului.

- BOTOȘANI: ora 14:00 la Primăria Botoșani, la Piața Revoluției. 

- CLUJ-NAPOCA: La Monumentul Memorandiștilor, duminică ora 16:00.

- CONSTANȚA: Sâmbătă 21 Octombrie, ora 12:30, plecare din parcul Primăriei, Blvd. Ferdinand, Mircea Cel Bătrân, Sala Sporturilor, Capitol, Spitalul Municipal, Blvd Tomis, Blvd Ferdinand.

- SIBIU: Duminică ora 16:00, marșul pornește din Piața Mare, Bulevardul Nicolae Bălcescu, Piața Unirii, Magazinul Dumbrava și se încheie în Piața Mică.

- TIMIȘOARA: Piața Victoriei - ora 16.00-18.00

- VASLUI: ora 15:00, în Centrul Civic.