ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a lansat o serie de scenarii în mediul virtual și nu numai. Chiar dacă autoritățile nu exclud nicio variantă, acestea merg cel mai probabil pe varianta unei sinucideri.

Cei de la Evz.ro scriu că au apărut noi amănunte care ar infirma varianta sinuciderii. Informațiile au fost preluate de pe tolo.ro.

"Duminică seară, în jurul orei 18:30, patronul Hexi Pharma Dan Condrea a murit într-un accident de circulație. Era așteptat de fetița de 10 ani. Condrea divorțase de soția lui Laura, cu care fusese împreună vreme de 19 ani, din Facultatea de Medicină din 1994 și pînă în 2009. În acest week-end, fata de 10 ani rămăsese la soția lui. După-amiază, perioada de vizită la mamă se încheia și soția și fata îl așteptau ca să vină să ia copilul", scrie tolo.ro.

Conform sursei de mai sus, fosta soție a lui Condrea ar fi povestit unor apropiați câteva detalii care i s-au părut ciudate.

”„Condrea n-a apărut și chiar ne întrebam ce se întîmplă. La un moment dat, la ușă a apărut Filipoaie, șoferul lui de la firmă, un tip ciudat care lucrase înainte într-o instituție de forță”, a povestit fosta soție amicilor. „Noi ne uitam la desene animate, nu știam ce s-a întîmplat. Șoferul nu ne-a spus, mai bine, că a protejat-o pe fetiță”, a încheiat fosta soție.

Întrebată de prieteni dacă Dan Condrea era depresiv, Laura, care a avut multe conflicte cu el și este subiectivă, a răspuns: „Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!”. După 7 ani de cînd se consideră urmărită de oamenii și de aliații lui Condrea, despre care susține că i-a luat toți banii, fosta soție este tulburată, iar autoritățile nu i-au luat versiunea SF niciodată în calcul.”, scrie tolo.ro.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit într-un accident de circulație petrecut pe raza județului Ilfov.  

Nu au fost găsite urme de frânare la fața locului, iar soția lui Dan Condrea i-ar fi recunoscut hainele. Dosarul privind accidentul lui Dan Condrea va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.