Sâmbătă 4 noiembrie 2017, începând cu ora 16.00, în Parcul Izvor, la intrarea principală de pe latura cu Palatul Parlamentului, va avea loc un nou Miting de Protest la Parlamentul României.

„Sambata 4 noiembrie 2017, începând cu ora 16.00, vă așteptăm în Parcul Izvor, la intrarea principala de pe latura cu Palatul Parlamentului, pentru un nou Miting de Protest la Parlamentul României!

Invitat special: Virgiliu Gheorghe
Vor vorbi: dr. Anca Nițulescu, Doctor in Stiinte Medicale; Conf. Univ. Dr. Costel Stanciu, Presedinte, Asociația Pro Consumatori; Cristian Filip, Presedinte Alianta Parintilor din Romania; George Stoian, Asociația Pro Decizii Informate; Irina Thiery si Ani Cretu, Asociația Lion Mentor; dr. Adrian Cacovean, Doctor in Stiinte Medicale, Asociația pentru Apărarea Dreptului la Proprietate și Sănătate al Cetățeanului; Adrian Aciu, Asociația Civică DREPTATE; Virgiliu Gheorghe, Doctor in Bioetica, Familia Ortodoxa. 

Va concerta: Tenorul Vlad Mirita

Vrem sa ne pastram libertatea de alegere pentru copiii nostri si pentru noi insine! Numai un stat dictatorial ia decizii medicale impotriva consimtamantului nostru informat!
Libertatea e un drept, vaccinarea e o alegere! Nu Legii Vaccinarii Obligatorii!”

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews