ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce Coaliția pentru Familie a depus la Parlament o listă cu 3 milioane de semnături prin care se solicită organizarea unui referendum pentru schimbarea Constituției fiind vizat articolul prin care este definită căsătoria, orice persoană care și-a manifestat acordul cu acest demers a fost atacată extrem de dur de activiștii pro-gay. 

Tonul l-a dat Florin Iaru, care i-a catalogat pe semnatari drept "3 milioane de proști". A urmat linșajului mediatic Liana Stanciu, realizatoare a multor emisiuni radio și tv.

Ultimul luat în colimator este Felix Tătaru, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din industria publicității. Acesta  a apreciat inițiativa Coaliției pentru Familie de a cere modificarea Constituției, astfel încât familia să fie definită ca fiind formată dintre un bărbat și o femeie.

"Mobilizare fără precedent în istoria României. Ce bine că nu am uitat cine suntem. Bravo Coaliția pentru Familie!!!", a scris Felix Tătaru într-o postare pe Facebook.

A urmat o avalanșă de injurii, iar Felix Tătaru a șters postarea spunând că "felul în care a degenerat discuția pe FB" l-a determinat" să facă asta și că se delimitează "de orice derapaj homofob și de orice formă de exprimare radicală care aduce atingere libertății omului".

Dar asta nu a fost tot. Un grup de 130 de oameni, colegi cu Felix Tătaru, consideră că precizarea sa nu este de ajuns, aceștia solicitându-i acum se delimiteze de formularea "căsătoria dintre un bărbat și o femeie"! 
 
Printre cei 130 se află Bogdan Naumovici, Aneta Bogdan, Eliza Rogalski, Alexandru Tocilescu, Sorin Psatta, Raluca Feher, Mugur Pătrașcu, Andrei Ropotă, Liudmila Matei, Wanda Hutira, Aaron Balasz, Ana Chreih, Andreea Paul Golban sau Maria Guseth.