ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ATV-ul reprezinta una dintre cele mai eficiente, dar si palpitante modalitati de transport. Nu sunt multe senzatii care se pot compara cu adrenalina simtita in momentul in care urci pe un astfel de autovehicul si pornesti pe drumuri putin batatorite. 

Denivelarile si obstacolele sunt provocari care trebuie depasite, atat la propriu, cat si la figurat, in timp ce viteza si peisajele minunate la care vei ajunge sa fii martor reprezinta rasplata pentru curaj. Pe langa indemanare, pentru a te asigura ca vei ajunge in siguranta la destinatie, ai nevoie insa si de piese de ATV de schimb.

Indiferent cat de priceput ai fi la "imblanzirea" unui astfel de vehicul de teren si chiar daca modelul pe care il detii este unul foarte puternic, trebuie sa tii cont ca ATV-urile sunt expuse defectiunilor. 

Conditiile uneori extrem de dure, de la traseele pline cu noroi si pietris la intemperiile inevitabile, fie ca vorbim despre ploaie sau ninsoare, scad performantele "bolidului", motiv pentru care trebuie sa ai intotdeauna piese ATV noi, pentru a le inlocui pe cele stricate. Iar cel mai bun loc in care le poti gasi este magazinul online Roco Piese.

In oferta acestuia, gasesti peste 250 de piese de ATV, de la cauciucuri, piese de motor, electrice si filtre pana la baterii, sisteme de directie si franare, transmisii si accesorii. 

Toate acestea provin de la branduri renumite la nivel international, ceea ce le garanteaza calitatea, fiabilitatea, durabilitatea si compatibilitatea cu modelul de vehicul pe care il detii. In situatia in care decizi sa achizitionezi mai multe componente pentru ATV-ul tau in acelasi timp, trebuie sa stii ca la Roco Piese beneficiezi de livrare gratuita la comenzi de peste 300 de lei.

Iata, in continuare, cateva dintre cele mai importante piese de ATV comercializate de magazinul online sus-numit, alaturi de pretul acestora si principalele caracteristici:

Baterii - de la 57 de lei. Aceasta categorie include baterii de diverse dimensiuni, cu amperaje si voltaje specifice. In functie de modelul pe care il detii si de specificatiile acestuia, vei putea alege bateria potrivita, acum cu o reducere de pana la 32%!

Cauciucuri - de la 39 de lei. Roco Piese iti pune la dispozitie zeci de modele de cauciucuri, de diferite marimi si grosimi, cu diverse striatii, pentru terenuri accidentate sau stancoase. Din momentul plasarii comenzii, produsele vor ajunge la tine in maximum 24-48 de ore, in toata tara!

Piese ATV de motor - de la 3 lei. Aceasta categorie include ambielaje, chiulase, cilindri, garnituri, pistoane, pompe, segmenti si supape. Pe langa oferta variata si cel mai bun raport calitate-pret de pe piata, la Roco Piese beneficiezi si de modalitati intuitive de plasare a comenzii.

Accesorii - de la 14 lei. Nu in ultimul rand, pe langa piese, ai nevoie si de accesorii, precum cagule, casti si plase pentru casti. Nu uita! Siguranta este mai importanta si decat viteza, si decat adrenalina. Iar integritatea ta fizica este mult mai importanta decat cea a ATV-ului, care intotdeauna se poate repara in cel mai scurt timp!
 
(P) Articol Publicitar