Românii vor trece în noaptea de sâmbătă spre duminică la ora de iarnă, astfel,  ora 4 va deveni ora 3. Această modificare ar putea să fie și ultima, deoarece Comisia Europeană a decis ca această practică să se elimine din 2019, informează HotNews.

Ziua de duminică va fi cea mai lungă din anul 2018, România trecând la ora de iarnă. Comisia Europeană vrea să elimine această tranziție și a propus statelor membre să decidă dacă vor mai continua astfel și în următorii ani sau chiar să renunțe încă din 2019.

Toate statele membre vor trebui să ofere un răspuns până la sfârșitul lunii aprilie 2019. Într-un sondaj realizat în această vară,  80% din respondenți s-au declarat în favoarea renunțării la practica trecerii de la ora de vară la ora de iarnă.

ImunoMedica2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.