ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazul familiei Bodnariu din Norvegia, ai cărei copii au fost luați de autoritățile norvegiene prin  sistemul „Barnevernet” (Serviciul Social de Protecție a Copilului), i-a sensibilizat pe românii din țară, dar și pe cei din afara granițelor. Dar și pe străinii care împart aceleași valori creștine cu privire la familie.

Drama familiei Bodnariu din Norvegia a trezit spiritul solidarității și a creat coeziune printre românii de pretutindeni, dar și printre străinii care împart aceleași valori creștine cu privire la familie.

În acest sens, peste două mii de oameni au ieșit în stradă la San Francisco pentru a arăta că sunt solidari cu familia Bodnariu.

Cei cinci copii au fost luați cu brutalitate de lângă părinți în luna noiembrie, copiii fiind acum plasați în trei familii. Familia Bodnariu a constestat deja în instanță măsurile abuzive ale autorităților norvegiene și așteaptă un răspuns din partea acestora.

Demonstrații de solidaritate cu familia Bodnariu au avut loc în România, Statele Unite, Canada, Norvegia, Spania, Austria, Danemarca și în alte țări europene.