ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Procurorii au găsit în telefonul soției lui Dan Condrea un schimb de mesaje, înregistrat cu câteva minute înainte de accidentul în urma căruia patronul Hexi Pharma a murit.

Potrivit surselor judiciare, cu câteva minute înainte de accident, soția lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, a transmis un mesaj patronului Hexi Pharma în care îl întreba unde este și ce face. Dan Condrea a răspuns scurt "Meditez", potrivit Mediafax. Mesajul următor venea tot de la soția sa, care îl sfătuia să aibă grijă și să nu facă vreo prostie.

Parchetul General a anunțat, marți, că probele ADN confirmă că șoferul care a decedat în accidentul care a avut loc la data de 22 mai, în Corbeanca, este Dan Condrea, procurorii precizând că mașina patronului Hexi Pharma a făcut 13 deplasări pe același traseu în seara respectivă.

"Urmele de culoare brun roșcat și țesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la fața locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparține unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000", a anunțat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.