ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


83% dintre români sunt împotriva legalizării căsătoriilor între persoane de același sex, arată un sondaj CURS, comandat de Coaliția pentru Familie.

Doar 9% se arată de acord cu acest tip de mariaj, în timp ce 8% nu știu sau nu au răspuns la această întrebare. De asemenea, 59% dintre respondenți declară că au auzit de inițiativa Coaliției pentru Familie de convocare a unui referendum pe tema modificării Constituției României, în timp ce 38% n-au cunoștință de cele 3 milioane de semnături strânse pentru susținerea inițiativei.

De asemenea, 74% dintre români consideră că țara merge într-o direcție greșită, în timp ce doar 20% cred că merge pe drumul corect.
 
Deocamdată, nu s-au făcut publice răspunsurile la celelalte întrebări, precum și detaliile tehnice ale realizării studiului sociologic.
 
În acest moment, legea care ar consfinți referendumul pentru familie pentru care au semnat 3 milioane de români este blocată în Senat, după cum arăta ActiveNews. Președintele CPF, Mihai Gheorghiu, anunța recent că există un consens al partidelor politice pentru ca proiectul să fie blocat, pe termen nelimitat.
 
 

Avocata Corina Săcrieru: Atac incalificabil la drepturile unui adolescent