ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Starea copilului salvat de pompieri dintr-o fântână de Teleorman se simte mult mai bine, se joacă și este vioi, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu” pentru News.ro.

„Evoluția stării copilului este bună. Copilul se joacă, este vesel, aleargă prin salon. In prezent, copilul urmează tratament pentru bronhopneumonie, primește antibiotic, inhalant pentru respirație și medicamente pentru tuse”, a explicat Raluca Alexandru, conform news.ro.

Copilul se află sub supravegherea unei comisii, care urmează să stabilească și data externării.

Managerul Spitalului „Grigore Alexandrescu”, profesorul Dan Enescu, vorbește despre acest caz ca despre o minune.

„Ca medic vedem minuni. Copilul acesta este o minune. In curând va putea fi externat”, a mai spus profesorul Enescu.

Copilul, pe nume Dănuț,  a căzut, în urmă cu aproape 10 zile, în puțul din curtea casei din localitatea Balta Sărată, județul Teleorman și a rămas blocat la aproximativ 16 metri adâncime, fiind scos după zece ore de către echipele de intervenție. După ce i-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, copilul a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București.