ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu că mor de grija rataților din PSD, un partid captiv serviciilor, fără voturile cărora ar fi fost imposibil ca acest guvern antinațional să fie la putere și să calce în picioare toate libertățile pentru care s-a murit în 1989, mai ales libertatea religioasă. Nu uit grija lui Johannis de a promulga, în plină „pandemie", legea „educației" sexuale. Nu uit cum au ținut bisericile, cimitirele și parcurile închise, doar ca să-și bată joc de oameni.
 
Cum suntem noi unicii din lume care spitalizăm asimptomaticii și avem zeci de spitale cu câțiva pacienți, zeci de medici și sute de asistente care se uită pe pereți, dar deschidem lagăre din ciment și carton ca să menținem sentimentul de insecuritate, în care se simt ca peștii toți arafații și tătarii.

Acum, aceiași oligofreni conduși de un retard, care spuneau că după ora 22 fix săreau covizii pe noi dacă ieșeam din case, spun că la mare covidul nu vine pe șezlong, ci doar dacă stai pe cearceaf. Nu e de râs, e o antologie a imbecilitații la putere!

Bun, revenim la imaginea de ieri, care arată că restaurantele și terasele sunt închise degeaba, legea e pentru mistreți; ăștia încalcă toate legile date de ei chiar în sediul guvernului.

Dar imaginați-vă o clipă că legile demente sau imaginea din birou care arată disprețul pentru popor, totul s-ar fi întâmplat în timpul unei guvernări PSD, iar la guvern era Dăncilă prinsă în flagrant. Masele de pavlovieni #rezist nu ar fi mugit în stradă ca lovite de streche? O, ba da! Unde sunt acum? Nu vă mai scot șefii din corporații și serviciile globaliste cu ONG-urile Soros în stradă? Nu mai e tataia paukerist Șora ca să vă zâmbească candid de sub pălărie? Intelectualii regurcitați de Petrov au dispărut în ceața SUE? Presa e acum pe baricadele covidului, hrănită cu cozonac din palma acestui guvern impotent? A, sunteți activi și liberi doar pe bani și pe manipulare?

Nu vă mai scoate expertul Felix Tătaru cu coregrafia beculețelor în Piață? Iar dacă ies acum 500 de oameni la proteste sunt oamenii Moscovei? Cine vă mai crede, jigodii securiste?

Suntem ultima țară din Europa și din lumea civilizată din cauză că v-ați înhămat să trageți la căruța globalistă.
Vă văd în parcuri și pe străzi, oameni tineri cu chipul ascuns de botnițe. Sunteți primii care vă ridicați fruntea la termoscanare în supermarketuri!

V-a crescut deja pielea de sclavi pe voi, o masă perfectă de manevră în țara-experiment care a devenit România!