ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE Poliţistul de la Brigada Rutieră care, marţi seară, a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe un bulevard din Capitală unde au loc lucrări a decedat la Spitalul Universitar, după ce manevrele de resuscitare au eşuat.
 
Bărbatul de 28 de ani a ajuns în stare gravă la spital, medicii încercând, fără succes, să îl resusciteze.
 
Un polițist de la Brigada Rutieră a fost grav rănit în timp ce se afla în misiune pe străzile Capitalei.
 
Un polițist de la Brigada Rutieră a fost grav rănit, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe un bulevard din Capitală, unde aveau loc lucrări la carosabil, potrivit Mediafax.

Accidentul a avut loc în zona Casei Radio, pe bulevardul Ştirbei Vodă.

Polițistul a căzut într-o groapă într-o zonă în care se efectuau lucrări la carosabil. Șeful Serviciului de Presă al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a precizat că zona era semnalizată.

Polițistul, în vârstă de 30 de ani, se afla în misiune și se îndrepta într-o zonă pentru a fluidiza traficul. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar din Bucureşti, aflându-se în stare gravă.