ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La 28 de ani, în plină ascensiune, Mihai Neșu, un om extrem de energic s-a văzut pus în situația de a se mișca doar cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Povestea lui poate fi urmărită sâmbătă, 4 iunie, în cadrul emisiunii Valoarea Faptei‬ de la ora 21:00 pe Trinitas TV. Fostul fotbalist al Stelei a acordat un amplu interviu în care a făcut mai multe declarații emoționante și despre faptul că acest accident nefericit l-a apropiat foarte mult de Dumnezeu.

”Asta a fost dorința mea cea mai mare, să fiu fotbalist. Și a doua, să am foarte mulți bani. Ce să fac cu ei, nu știu, că nu mi-am dat seama nici acum. La doi ani și jumătate după accident, m-am hotărât să mă botez ortodox. Nu pot să știu de ce mi s-a întâmplat mie asta exact, dar pe mine m-a ajutat să mă descopăr pe mine care eram cu adevărat. Nu doar așa ce voiam să par. Poate înainte am făcut prea puține lucruri bune și atunci prin accident, chiar dacă la prima vedere lumea o vede ca pe o tragedie, ca pe un blestem, ea se poate transforma printr-o binecuvântare.”, sunt doar câteva fragmente din interviul acordat de Mihai Neșu pentru Trinitas TV și care va putea fi urmărit integral sâmbătă, 4 iunie, în cadrul emisiunii Valoarea Faptei‬ de la ora 21:00.