Un câine stă nedezlipit de câteva zile de mormântul fostului său stăpân, un preot din Alexandria care a murit pe 16 mai.
 
Preotul Niculae Bonaș a murit în urmă cu câteva zile și a fost înmormântat într-un cimitir din Alexandria. 

Fiul preotului a descoperit cu uimire un lucru ieșit din comun. Încă din ziua înmormântării, câinele de care preotul avea grijă stă nedezlipit de mormântul tatălui său.
 
„Ar fi mai nimerit să se spună 'suflet de om', nu 'suflet de câine'! ESTE SINGURUL CARE STA DE DOUĂ ZILE NEMISCAT DE LANGA EL!", a scris fiul preotului pe Facebook.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews