ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre liderii comunității homosexualilor din România nu vede nimic rău în faptul ca un băiețel de 10 ani să danseze, travestit în femeie, în fața unor adulți care aruncă bani înspre el. 

Este vorba despre cazul băiețelului Desmond, despre care ActiveNews a scris aici, iar liderul care face astfel de afirmații stupefiante este Vlad Levente Vișki, președintele Asociației pro LGBT, Mozaiq.

Într-un dialog purtat pe pagina de internet a lui Alexandru Racu, Vișki apără decizia părinților micuțului de a-l expune pe copil poftelor adulților din clubul de gay respectiv.
 
Reamintim că în 2013, asociația Accept ( altă asociație pro LGBT) l-a invitat pe profesorul homosexual Gert Hekma să vorbească la Facultatea de Sociologie a Universității București. Acesta este un susținător ardent al relațiilor sexuale cu copii mai mari de 12 ani.
 
Vlad Levente Viski a fost, printre altele, intern al Ambasadei României în Statele Unite ale Americii și este blogăr pe platforma Adevărul.

Iată conversația cu pricina:

V.L.Viski: „Asta e un fel de „de ce-ți dai copilul la teatru sa joace in hamlet ca o sa devina criminal”.

A. Racu: Mda, dupa logica asta, copiii ar trebui sa joace și în filme porno. Că na, e doar un rol.

V.L. Viski: Pai una e sexul, alta e dragul (vine de la drag queens - termen american pentru travestiți - n.r.)

V.L. Viski: E decizia părinților, nu a unor comentatori conservatori care instrumentalizează politic tema, e strict decizia parintilor și nu e un instrument sistemic impus de stat cum se sugereaza. E o decizie individuala a unor parinti.

Roman van Ungern - Sternberg: Vlad Levente Viski in cazul de fata avem o decizie buna a parintilor?

V.L. Viski : Din punctul meu de vedere, da, pentru ca e clar ca in familia aia exista un dialog deschis pe subiectul queer .
 
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews