ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu se mai găsesc locuri libere în nicio stațiune de pe Litoral iar această situație va continua până la sfârșitul lunii august, potrivit reprezentanților industriei de profil.

Peste 200.000 de turiști se află pe litoralul românesc la acest sfârșit de săptămână și nu se mai găsesc locuri libere în nicio stațiune, iar această situație va continuă cel puțin până la sfârșitul lunii august, afirmă președintele Asociației Litoral-Delta Dunării, Corina Martin, citată de news.ro. Ea remarcă extinderea sezonului în acest an la patru luni, cel puțin în stațiunile Mamaia și Vama Veche.

"Avem lunile mai, iunie, iulie, august și cel puțin jumătate din septembrie. În Mamaia, avem în septembrie Campionatul Mondial de Bob pe Rotile, o întrecere de triatlon. Ajungem astfel la un sezon de patru luni datorită evenimentelor și promovării”, a subliniat Martin.

Până la urmă e greu de înțeles de ce alegem perioadele supraaglomerate pe Litoralul autohton, când în intervalul 5-15 septembrie de pildă, multe tarife la cazare scad abrupt, în unele cazuri fiind la jumătate în comparație cu vârful lunii august.