ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Multe persoane nu fac nicio asociere intre lipsa lichidelor din corp si slabirea sistemului imunitar! Totusi, hidratarea necorespunzatoare poate cauza dureri de cap, stari de oboseala, indigestie si dureri articulare. Pentru a nu te confrunta cu astfel de probleme, poti cumpara un dozator si apoi sa apelezi la o firma care ofera servicii de livrare apa la domiciliu. Iata trei motive pentru care sa faci acest lucru!

1. Apa va fi filtrata

Apa de la robinet contine clor si intra in coroziune cu multe metale si substante daunatoare pentru organism! Din acelasi motiv, are un gust neplacut si majoritatea oamenilor evita sa o bea. Nici apa imbuteliata nu reprezinta neaparat o varianta mai sanatoasa! Chiar daca este potabila, nu ramane intotdeauna pastrata in conditii optime si sticlele de plastic vor contine urme de chimicale. 

Pe de alta parte, un dozator cu tehnologia de filtrare potrivita va elimina majoritatea impuritatilor si te va ajuta sa te bucuri de un gust proaspat si revigorant. Cu alte cuvinte, printr-un serviciu de livrare apa la domiciliu ti se asigura calitatea acestui lichid si posibilitatea de a beneficia cu adevarat de proprietatile sale. 

2. Te poti bucura si de alte bauturi

Nu este obligatoriu sa bei doar apa simpla! Va deveni rece in cateva secunde si o poti transforma intr-o limonada, adaugand zeama de lamaie si menta. Se pot prepara si cocktailuri cu fructe sau legume. Nu este recomandat sa bei des astfel de bauturi, insa nu vor contine zahar si vor reprezenta o alternativa ideala pentru sucurile carbogazoase. 

Multe dozatoare iti vor permite sa ai acces si la apa fierbinte! Astfel, serviciul de livrare apa la domiciliu iti va oferi optiunea de a incepe fiecare dimineata cu o cafea si de a avea mai multa energie. De asemenea, iti poti face si ceai sau ciocolata calda!

3. Vei economisi timp

Daca muncesti mult, prin acest serviciu in mod sigur vei reusi sa economisesti timp si energie. Nu va mai fi nevoie sa stai la cozi pentru a cumpara baxuri de apa si nici sa cauti spatii de depozitare pentru ele, deoarece vei avea mereu un bidon de 19 litri la dispozitie. Iar acesta va fi schimbat de cate ori este necesar, fara sa fie impus un volum de consum lunar. 

O astfel de logistica acopera nevoile fiecarei persoane! Iar pentru ca ai acces la un serviciu de livrare apa la domiciliu platit, compania isi va permite sa reinvesteasca o parte din banii castigati in tehnologie. In felul acesta, purificatoarele industriale vor asigura faptul ca nivelul de igiena a lichidului va deveni din ce in ce mai ridicat. In plus, comenzile pentru bidoane noi se livreaza de cele mai multe ori in aceeasi zi si nu va trebui sa astepti nici dupa acestea.

Ce firme ofera servicii de livrare apa la domiciliu?

Pentru sanatatea ta si a familiei tale, este obligatoriu sa bei apa cat mai curata. Iar cea mai buna metoda pentru a face acest lucru ar fi sa-ti cumperi un dozator si sa apelezi la o firma care sa-ti schimbe bidoanele de cate ori este nevoie. Brandul H2On, fondat de Nathaniel Geana, iti pune la dispozitie acest serviciu la un pret accesibil!