ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Floarea potrivita la momentul potrivit poate sa schimbe multe. Indiferent ca ai nevoie de flori pentru a-ti decora casa sau biroul, pentru a le oferi cadou sau pentru ocazii speciale, noi iti recomandam sa te indrepti spre o solutie moderna reprezentata de flori artificiale. Iata 4 motive care te vor face sa te indragostesti iremediabil de florile artificiale!

1. Sunt foarte usor de intretinut
 
De cate ori nu ti s-a intamplat ca una dintre plantele tale preferate sa nu supravietuiasca? Sunt multe motive pentru care florile nu rezista. Dar cand ni se intampla noua, avem tendinta sa ne  invinovatim pentru ca nu am avut suficienta grija de floarea din casa. Fie ca a fost o planta delicata, fie ca ai avut un program aglomerat si nu ai reusit sa o ingrijesti cum trebuia, afla ca multi posesori de plante trec prin aceeasi problema.

Tocmai de aceea, multi dintre ei s-au reorientat spre optiunea viabila reprezentata de flori artificiale. Acestea rezista vreme indelungata si nu necesita intretinere. Fac fata oricarei temperaturi, si nu sunt influentate de gradul de luminozitate sau de umiditate in care se afla.

Daca viata ta se desfasoara intr-un ritm alert, nu trebuie sa renunti la atmosfera relaxanta pe care plantele o creaza in casa, ci sa te indrepti spre flori artificiale.

2. Arata natural
 
Poate ca nu este prima oara cand te gandesti sa achizitionezi flori artificiale, dar inainte ai fost oprita de gandul ca ceilalti te vor judeca pentru alegerea facuta. Din fericire, tehnologia fabricarii de flori artificiale a evoluat enorm in ultimii ani, iar acum plantele de plastic au un aspect incredibil de real. Materialul de calitate pe care producatori ca LeafShop.ro il folosesc in fabricarea florilor artificiale asigura aspectul realist al acestora. 

Florile tale nu vor face altceva decat sa impresioneze prin frumusetea lor cu aspect natural si prin culorile vibrante.

3. Rezista mult timp
 
Ne place sa primim si sa oferim flori. De multe ori, un buchet de flori marcheaza un moment special, unic din viata noastra. Cu cat reusim sa pastram mai mult florile respective in viata noastra, cu atat amintirea ocaziei cu care le-am primit pare mai apropiata in timp. 

Daca si tu te atasezi de ele, te asiguram ca cea mai buna alegere consta in alegerea unor flori artificiale. La fel de frumoase ca cele naturale, ele trec proba timpului si tu le poti pastra ca amintire ani in sir.

4. Sunt non-alergice
 
Multi iubitori de plante sunt nevoiti sa recurga la compromisuri cand vine vorba de alegerea plantelor de casa din cauza alergiilor. Daca si tu te numeri printre cei care au renuntat la diverse sortimente florale din cauza alergiilor, indreapta-te spre flori artificiale, si astfel poti selecta exact florile care iti plac.

5. Economisesti bani
 
Intretinerea plantelor naturale nu presupune doar timp, ci si alte costuri aferente. Ca sa le intretii, ai nevoie de ghiveciuri de diferite marimi, fertilizatori, solutii impotriva parazitilor de plante si altele. In schimb, daca optezi pentru flori artificiale, poti sa renunti la aceste accesorii.

Daca avantajele te-au convins, te indrumam spre magazinul online LeafShop.ro, unde toate aceste criterii sunt respectate cu strictete. Exploreaza diferitele sortimente de flori artificiale si alege-l pe cel care ti se potriveste cel mai bine.