ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Exista un mit potrivit caruia sportul ar fi plictisitor, mai ales daca alegi sa il faci la sala, in timpul orelor de varf, cand stai la coada minute in sir pentru a putea exersa la un anumit aparat. Insa plictiseala se dovedeste a fi nimic mai mult decat un simplu mit, mai ales daca alegi o bicicleta fitness, pe care o poti folosi chiar la tine acasa. Daca iti doresti un trup tonifiat, mai putine kilograme si un tonus de invidiat, ai toate motivele sa incepi un antrenament pe bicicleta fitness, in confortul propriei tale locuinte. In acest mod, nu numai ca vei economisi timp si bani, dar iti vei relua activitatea fizica ori de cate ori doresti. Asadar, fa-ti curaj si schimba-ti viata prin miscare in chiar la tine acasa!. Iata care sunt principalele motive pentru care ar trebui sa iti cumperi o bicicleta fitness:

Cea mai buna optiune cardio

Nu poti sa alergi in fiecare zi si sa consideri ca ai facut cel mai bun antrenament cardio. Pentru rezultate vizibile si satisfacatoare, specialistii recomanda alternarea exercitiilor fizice, astfel incat organismul sa fie nevoit sa se adapteze si sa nu se obisnuiasca cu aceleasi miscari. Cu cat este mai solicitat, cu atat va arde mai multe calorii. Antrenamentul cu o bicicleta fitness este optiunea ideala, mai ales cand vremea nu iti permite sa alergi sau pur si simplu iti doresti sa profiti de confortul caminului. In plus, orele petrecute pe bicicleta fitness vor ajuta la buna functionare a sistemului cardiovascular. 

Aliatul tau in lupta cu kilogramele 

Daca pana acum credeai ca bicicleta fitness poate fi folosita doar pentru a te mentine, afla ca acest dispozitiv ultraperformant te poate ajuta sa scapi rapid de kilogramele in plus. Cu doar 30 de minute de pedalat intens acasa , poti arde aproximativ 300 de calorii! Iar cu cat vei mari intensitatea si durata antrenamentelor, cu atat vei da jos mai multe kilograme . Ce inseamna acest lucru? Ca poti slabi in timp record, in cazul in care efectuezi astfel de exercitii cardio cu regularitate, respectand totodata un regim alimentar sanatos – bogat in proteine, fibre si alimente sau lichide fara continut de zahar. 

Iti tonifiaza musculatura

Nu numai ca vei avea niste picioare superbe dupa antrenamentele cu bicicleta fitness, dar totodata, vei reusi sa-ti intaresti si sa-ti  tonifiezi musculatura spatelui intr-un ritm alert. Pe durata pedalarii, grasimea nedorita de pe picioare se topeste, iar grupele musculare aferente se dezvolta si se intaresc. Acest lucru este valabil inclusiv pentru musculatura feselor, obtinand astfel un posterior mai ferm. Mai mult decat atat, pedalarea contribuie si la intarirea grupelor musculare de la nivelului spatelui. 

Iti mareste rezistenta la efort

Efectuate cu regularitate si in mod corect, exercitiile fizice contribuie la intarirea imunitatii si te ajuta sa ai un organism sanatos si rezistent. Nu e de mirare ca persoanele active din punct de vedere fizic nu se plang de afectiuni. Incepe un stil de viata sanatos din confortul propriei locuinte cu ajutorul unei biciclete fitness. Acest aparat are rolul de a preveni sedentarismul si de a da un tonus muscular bun. 

Te binedispune

Exista persoane care isi incep dimineata cu un antrenament pe bicicleta fitness de acasa si se declara mai fericite ca oricand. Daca te intrebi care este motivul, afla ca sportul practicat pe acest aparat iti poate imbunatati starea de spirit si te ajuta sa scapi de stres. Nu numai ca vei avea un organism mai sanatos, dar si mai fericit! 

Daca te-ai convins de multiplele avantaje ale antrenamentului cu bicicleta fitness, intra pe Sport-Mag.ro si achizitioneaza-ti aparate fitness la cele mai avantajoase preturi. Cu Sport-Mag, vei indragi sportul si te vei admira in fiecare zi din ce in ce mai mult!