ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primăvara, când zilele sunt mai lungi și temperatura este mai ridicată, este anotimpul perfect pentru a purta ținute frumoase fără a ne fi prea frig sau cald. Acesta este sezonul perfect pentru a combina culorile luminoase și vesele cu aroma proaspătă pe care ne-o oferă aceste luni ale anului.

Schimbarea unui anotimp este în general o provocare pentru iubitorii de modă și de aceea este important să avem mereu la îndemână piese vestimentare esențiale, care să ne însoțească pe tot parcursul primăverii (și în restul anului!), care ne vor ajuta să avem un look mereu la modă și pe care le putem achiziționa la prețuri decente folosind codurile de reducere și cupoanele publicate pe Promo-Codes, una dintre cele mai mari platforme de reduceri din România.

Iată care sunt cinci articole vestimentare cheie pentru look-uri simple, dar proaspete, drăguțe și practice care pot fi purtate în viața de zi cu zi în această primăvară:

Costum cu blazer oversized

Blazerele cu croi larg, oversized în culori satinate sau pastelate, care pot fi combinate perfect cu o pereche de pantaloni sau o rochie business, pot deveni adevărate piese de rezistență pe care trebuie să le avem în garderobă primăvara aceasta. O mare varietate de modele, culori și mărimi pot fi achiziționate la prețuri foarte avantajoase cu un cod reducere Answear.

Blugi largi cu croială dreaptă

Moda ultimilor ani a confirmat că o pereche de blugi largi cu o croială dreaptă poate fi una dintre cele mai elegante și versatile alegeri. Folosind o încălțăminte și accesorii potrivite, aceștia pot fi combinați cu o mare varietate de articole vestimentare, având ca rezultat o multitudine de ținute pe care le putem purta la orice eveniment. De asemenea, este important să reținem că acest tip de croi favorizează majoritatea siluetelor, deoarece creează un efect vizual de alungire a picioarelor.

Bluze și rochii cu mâneci tip balon

Bluzele și rochiile cu mâneci tip balon revin la modă și sezonul acesta. Fiind caracteristice anilor 2000 și a stilului boho chic, aceste piese vestimentare pot fi purtate cu cizme de cowboy, sandale sau espadrile pentru un look complet și modern.

O rochie midi cu mâneci tip balon poate fi o piesă vestimentară extrem de utilă. Aceasta este perfectă pentru a fi purtată la birou sau pentru o întâlnire de afaceri, dar poate fi la fel de potrivită și pentru o ieșire cu prietenii sau o cină romantică. Rochiile midi au lungimea potrivită pentru a fi confortabile și elegante în același timp, vin într-o varietate de modele și culori și pot fi achiziționate la prețuri decente în această primăvară cu un cod reducere Modivo.

Geacă de piele

O geacă de piele este o piesă vestimentară clasică care se potrivește perfect în garderoba de primăvară. Poate fi purtată peste o rochie, cu o pereche de blugi sau chiar cu o fustă. O geacă de piele adaugă o notă de stil și eleganță oricărui outfit, fiind o alegere perfectă pentru o seară la oraș sau pentru un eveniment special.

Rochie cu imprimeu floral

Primăvara este sezonul florilor, așadar, o rochie cu imprimeu floral este o piesă vestimentară esențială în garderoba de primăvară a oricărei femei. Aceasta poate fi purtată la birou sau într-o zi de plimbare cu prietenii. Iar pentru un look mai îndrăzneț, poate fi asortată cu o jachetă de blugi sau din piele.