Fiintele dragi se bucura ori de cate ori primesc un cadou, indiferent cat de mic si de neinsemnat ar parea. Un cadou personalizat poate insemna unul dintre cele mai frumoase daruri primite, cu o semnificatie mai mare chiar si decat o bijuterie scumpa sau un accesoriu vestimentar. Brelocul personalizat cu o fotografie frumoasa si plina de incarcatura emotionala poate sa insemne un dar de pret. Brelocul poate fi inscriptionat cu un mesaj sau cu o fotografie, este gata intr-un timp scurt, iar rezultatul implica zambete si bucurie din partea celor dragi. Alege PrintBu pentru cadouri de neuitat

Brelocul personalizat – cadoul perfect pentru femei si barbati de toate varstele

Brelocul personalizat este foarte accesibil ca pret. Acesta este primul motiv pentru care oamenii aleg sa faca un astfel de cadou – pentru ca e ieftin si exprima ceva frumos. De asemenea, brelocul personalizat este gata in cel mai scurt timp. Chiar daca nu poate fi obtinut pe loc, chiar daca nu poate fi cumparat la fel ca orice alt obiect dintr-un magazin, pentru personalizarea brelocului nu este nevoie de mai mult de cateva zeci de minute. 

In plus, indiferent de varsta, de sex sau de statut social, oricine se va bucura sa primeasca si sa poarte un breloc personalizat. Nu exista om fara un set de chei in geanta, in servieta sau in buzunar, iar toate acele chei trebuie tinute la un loc pentru a nu se pierde. Ceea ce inseamna ca brelocul personalizat este un cadou cat se poate de util.

Mai mult decat atat, brelocul personalizat poate avea mai multe forme, in functie de context si de relatia cu sarbatoritul. Brelocurile pot avea forma patrata, rotunda, dar si forma speciala de inimioara, pentru a fi daruite de Ziua Indragostitilor. Indiferent de ocazie, brelocul personalizat este un cadou plin de semnificatii: fie ca este daruit de Martisor sau de Craciun, fie ca este daruit cu ocazia unei aniversari sau a unei onomastici, brelocul este un semn de recunoastere, pretuire si chiar de iubire.

Cui poate fi daruit brelocul personalizat si de ce

Brelocul personalizat poate fi daruit partenerului de cuplu, copiilor, nepotilor, colegilor de scoala, colegilor de serviciu, parintilor, bunicilor, practic tuturor persoanelor mai apropiate. Sarbatoritul va primi un breloc personalizat cu o fotografie care poate fi preluata de pe un site de socializare, iar prin faptul ca o va purta cu el in fiecare zi si isi va putea aminti momentele placute ori de cate ori va scoate cheile din buzunar sau din geanta.
Un alt motiv pentru a alege un breloc personalizat drept cadou este faptul ca este rezistent, nu se deterioreaza repede, nu se sparge, nu poate fi pierdut usor, este simplu de gasit in geanta si, daca este scapat pe jos, cu siguranta ca va fi auzit imediat. Cu alte cuvinte, cheile vor fi pierdute mult mai greu, iar brelocul ii va aminti mereu sarbatoritului faptul ca este apreciat si iubit. 

Un cadou mic, dar cu o insemnatate mare, brelocul personalizat, alaturi de alte cadouri de acest gen, de la brichete si scrumiere pana la ceasuri de perete si cani personalizate sunt foarte accesibile si bine primite.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews