ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În România, YouTube este cea mai folosită platformă de social media, după Facebook. Pentru cei care vor să facă bani online, site-ul de conținut video este alegerea sigură. Dacă te întrebi cât câștigă un YouTuber, e suficient să știi că acesta se poate întreține doar din câștigurile fabuloase generate de platforma video. 

Cu toate acestea, nu oricine își încearcă norocul pe YouTube reușește să se facă remarcat aici. Motivul pentru eșecul unora constă în faptul că nu cunosc secretele care să le aducă mai multe vizualizări și care să îi facă favorizați de algoritmul YouTube. Pentru a evita acest pericol, ai nevoie de sfaturi de la profesioniști! 

Dacă vrei să înveți cum să faci bani din YouTube, trebuie să accesezi blogul www.bani-online.ro. Scris de o comunitate de tineri pasionați de mediul online, blogul te învață cum să creezi conținut video care să îți aducă un număr impresionant de subscriberi și de vizualizări, cum să profiți de algoritmul YouTube, cum să utilizezi funcțiile acestei aplicații și, nu în ultimul rând, cum să obții bani online. 

Descoperă, în cele ce urmează, 7 trucuri inspirate de articolele de pe www.bani-online.ro, care te vor ajuta să generezi mai mulți bani din YouTube! 

1. Titlu & Thumbnail 

Dacă vrei să faci bani online, trebuie să atragi cât mai multe vizualizări. Acest lucru nu este posibil dacă nu creezi un titlu captivant și un thumbnail atractiv, care să îi facă pe utilizatorii YouTube să descopere ce ai de spus.  

Pe blogul menționat anterior, vei găsi 51 de formule de titluri pentru conținutul tău, precum și nenumărate instrumente care te vor ajuta să creezi un thumbnail irezistibil! 

2. Un început exploziv 

Când ai reușit să convingi utilizatorii să dea click pe clipul tău, este esențial să îi păstrezi acolo! Fii creativ, dar reține că partea de intro nu trebuie să dureze mai mult de 5 secunde. Într-o manieră originală, asigură-te că utilizatorii vor dori să îți vizualizeze conținutul până la capăt. 

3. Frecvența cu care postezi 

Algoritmul YouTube favorizează creatorii de conținut care postează regulat. Pentru a reuși să faci bani online, trebuie să urci videoclipuri de mai multe ori pe săptămână. Când ai reușit să îți aduni câțiva subscriberi, poți posta o dată pe săptămână, însă alege o zi anume în care să faci asta, astfel încât algoritmul sa înțeleagă că ești serios în cariera ta de YouTuber. 

4. Dimensiunea videoclipurilor 

Un alt criteriu de care ține cont algoritmul este dimensiunea clipurilor postate. Dacă vrei să generezi mai mulți bani online, va trebui să creezi videoclipuri lungi, care să adune mai mult timp de vizionare. 

5. Colaborări cu alți YouTuberi 

În cadrul unei colaborări, ambii YouTuberi au de câștigat! Cu un conținut atractiv, aceștia își pot împărtăși audiența și pot câștiga noi subscriberi. De aceea, trebuie să gândești o colaborare care să pună în lumină atuurile tuturor participanților.  

6. Sesiuni live 

Folosește platforma de YouTube Live când faci streaming. Vei produce conținut video într-o manieră foarte simplă și vei interacționa cu audiența ta. 

7. Un final pe măsură  

La fel ca introducerea, finalul trebuie să fie scurt (nu mai mult de 20 de secunde). Aici poți să le mulțumești celor care ți-au vizionat clipul, să le recomanzi alte videoclipuri de-ale tale și să le spui cât de mult te ajută când se abonează la canalul tău și când interacționează cu tine prin like-uri și comentarii.   

Dacă vrei să afli mai multe despre cum să obții bani online din YouTube, dar și prin alte metode simple, dar eficiente, accesează blogul www.bani-online.ro. Doar aici vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți construi o carieră de succes în mediul online!