ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


8.000 de bucureşteni mor anual din cauza unui compus despre care nimeni nu vorbeşte, dar care se găseşte în aer tot timpul.

Autorităţile corupte au retrocedat parcuri, au permis construcţii în grădini şi au distrus centura verde de oxigen a oraşului. Acest compus nociv depăşeşte de câteva ori concentraţia pe care o poate suporta organismul nostru. Dar secretul este păstrat, dezvăluie reportajul ”În premieră”, realizat de Antena3.

În anul 1990, oraşul Bucureşti avea 3.500 de hectare de verdeaţă. Acum, în 2015, Bucureştiul a rămas cu doar 1.500 de hectare. 

În ţările civilizate se ştie că aliatul omului împotriva compusului PM10 este copacul. Un singur arbore e capabil să reţină 20 de kilograme de otravă. În condiţiile în care Bucureştiul produce mult mai mult, avem nevoie de fiecare frunză.