ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reușită de excepție pentru o femeie de 86 de ani din Rusia. Ea a cucerit muntele Kilimanjaro, intrând astfel în Cartea Recordurilor.
 
Urcușul a fost dificil. Pe traseu, femeia s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar vremea i-a fost potrivnică, informează rt.com. N-a luat însă niciun moment în considerare varianta de a renunța, iar odată ajunsă în vârf, a sărbătorit victoria cu un dans special.

După zile în șir de urcuș dificil, Angela Vorobyeva a putut sărbători în voie una dintre cele mai mari reușite ale vieții sale. Rusoaica a uimit lumea întreagă cu voința și dârzenia sa, calități ce au ajutat-o să cucerească muntele Kilimanjaro la vârsta de 86 de ani. 
 
Femeia a povestit că în prima zi a fost nevoită să traverseze o pădure, iar imediat după, au durut-o foarte rău urechile. Suferința a persistat zile întregi. Și vremea a fost una capricioasă, cu episoade de soare puternic și ploi torențiale, care i-au făcut urcușul extrem de anevoios. În ciuda acestor dificultăți, femeia nu și-a pus niciun moment problema să renunțe, potrivit b1.ro. Ea a explicat că nu și-a dorit să doboare vreun record, ci doar să ajungă în vârful muntelui. 
 
Angela Vorobyeva a fost dintotdeauna pasionată de călătorii și a vizitat mai multe state în ultimii 50 de ani. Prima excursie a avut-o în Polonia și Germania. Au urmat și alte țări europene, dar și destinații exotice precum Capul Bunei Speranțe, în sudul Africii, Mauritius sau Fiji.