ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Dacă nu ești fericit/ă unde ești acum, mută-te! Nu ești un copac”


Când spunem București, ne gândim imediat la blocurile multe și înalte, dar și la casele în număr mare, adunate în cartiere sau străzi liniștite ori umplând golurile dintre blocuri. 

Când spunem mutari mobila Bucuresti, ne gândim la rezidenții care schimbă cartierul fără să părăsească orașul natal, având mobila lor proprie, dar și la sutele de mii de provinciali ce tocmai au devenit de-ai locului luându-și casă pe credit (și mobilă pentru toată casa) sau locuiesc cu chirie folosind mobila și electrocasnicele proprietarilor.

E imposibil a spune la modul general dacă în acest oraș e bine să locuiești la bloc sau la casă. Cei care au stat la casă și stau acum la bloc oferă răspunsuri împărțite, iar cei care au stat la bloc și acum stau la casă răspund tot pe două voci.

E vorba de preferințele fiecăruia și de libertatea fiecăruia de a se muta, lucru de care se profită, fiindcă mutările de mobilă prin București sunt la ordinea zilei, dar discrete, observându-se doar în fața porților sau a scărilor de bloc.


Orașul e în mișcare; lumea se mută:

-de la o casă mică într-una mai mare, cu grădină de flori și coteț;
-de la o casă mică de tot la o garsonieră cochetă;
-de la o garsonieră la un apartament cu 2 camere;
-de la apartament nedecomandat la decomandat;
-de la 2 camere într-un apartament cu 3 camere;
-de la o vilă la un apartament cu 3 sau 4 camere;
-dacă prosperă financiar, se mută unde dorește. 

Firmele de mutări de mobilă din București s-au învățat să facă mai mult decât să mute mobila dintr-o parte în alta, acestea preluând grija față de proiect de la client, să și-l asume și să îl ducă la bun sfârșit. În acest scop, SprintMove Company, ca firmă care se ocupă cu mutare mobilier, vine în ajutorul bucureștenilor cu resurse și cu misiunea organizării.

Doritorii sună la Sprintmove și se mută astfel chiar și într-o singură zi mai aproape:

-de gura de metrou;
-de un parc mai mare;
-de școala copiilor;
-de locul de muncă;
-de hypermarketul preferat;
-de căile de ieșire din oraș;
-de două dintre cele de mai sus;
-de toate obiectivele de mai sus.


Deranjează nu atât noua locuință, cât mutarea în ea

Procesul de mutare este groaznic pentru cei care nu cunosc ce trebuie să facă efectiv și ce să nu facă. Pentru că dacă vrei să te muți este neindicat să le faci tu pe toate. Planificarea, aducerea de oameni vânjoși și pricepuți, folosirea pârghiilor și nu a forței brute, precum și folosirea materialelor de protecție par lucruri greu de asigurat, de rezolvat.

Mutările de mobilă sunt servicii efectuate de profesioniști destui, rutinați, pregățiți din toate punctele de vedere. În primă fază ajungi să discuți cu un evaluator logistic, care își va lua reperele de pe teren (de la tine, de la locuința pe care o părăsești și de la cea în care te muți). Pe baza reperelor, toate resursele sunt calibrate și treaba merge șnur, firma de mutări de mobilă la care ai apelat lucrând eficient și rapid.

Gândește-te ce înseamnă a locui la casă, la apartament, într-o casă mai mare, într-un apartament mai spațios, ce mobilă îți trebuie și ce înlocuiești. Procedează după preferințe, fiindcă ai mijloacele necesare, ai căi de mutare de mobilier.

Bucureștiul e orașul în care poți trăi cum îți place.