ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se spune deseori că artiștii ar trebui să fie - printre altele, și modele pentru cei care îi privesc pe scenă sau în fața ecranului. Unul dintre cei care ia în serios această menire a artistului este actorul Aureliu Surulescu.


În vârstă de 38 de ani, actorul și-a unit destinul cu fotomodelul Elena Natură, dar nunta celor doi a fost una mai puțin obișnuită. Dacă, în general, persoanele care populează show-biz-ul românesc preferă evenimente cât mai cosmopolite, încercând să mimeze ce văd în Occident, Aureliu și Elena au petrecut în stil național, românesc.

Pentru cel mai important moment din viață, cei doi s-au îmbrăcat în costume naționale, iar invitații au venit în același ton cu cei doi miri. 

Bineînțeles, petrecerea de nuntă s-a ținut într-un local cu specific românesc, iar atmosfera a fost cu-adevărat incendiară.

Neamunit!

Posted by Pavel Lazarov on 13 Mai 2017
 
La mulți ani tinerei familii!

Bucurie !/!

Posted by Liliana Natura on 14 Mai 2017