ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel mai frumos lucru legat de ochii caprui? Este foarte greu sa gasesti doua culori identice – unii au reflexii verzi, in timp ce altii tind spre topaz. In unii poti sa distingi nuante de masliniu, in timp ce altii par sa fie galbeni. Avantajul in termeni de machiaj este extraordinar – ochii caprui arata superb indiferent de ce farduri de pleoape alegi. De aceea, este atat de usor sa creezi un look care sa le puna in evidenta frumusetea. Totusi, exista cateva trucuri care sa le ofere acea nota de glam care sa-ti aduca intreaga atentie a celor din jur. De exemplu, violetul si cuprul sunt o alegere perfecta pentru ochii caprui cu reflexii verzi, in timp ce rozul si violetul vor permite galbenului sa straluceasca. 

Pentru a realiza un mic ghid care sa acopere toate posibilitatile, ne-am sfatuit cu specialistii in machiaj Melkior Professional. Iata care sunt cele mai potrivite alegeri pentru nuanta ochilor tai. 

Violetul este culoarea castigatoare pentru ochii caprui. Un asemenea machiaj va face sa para ca ochii tai au o culoare mai deschisa. Alege un violet mai deschis pentru machiajul de zi si o varianta mai inchisa pentru cel de seara. De asemenea, daca nu vrei sa aplici fard pe intreaga pleaoapa, poti sa apelezi cu incredere la un creion Khol. De exemplu, creionul de ochi 24 H Khol Kajal nuanta Prune de la Melkior (ref. 11154) este perfect pentru a pune in evidenta frumusetea ochilor caprui. Pentru un machiaj mai dramatic, iti recomandam tot violetul, insa intr-o varianta perlata. 

Ochii caprui pot deveni albastri, verzi sau chiar maro deschis, in functie de lumina. De aceea, pentru un machiaj de zi poate fi suficient sa aplici 2-3 straturi de mascara pentru extra volum si alungire. Pentru a incalzi putin look-ul poti alege un creion de ochi burgundy. 

Pentru fetele cu ochii caprui ce au reflexii verzi, cele mai potrivite farduri sunt cele aurii sau bronz. Aceste nuante sunt perfecte pentru a realiza un machiaj extrem de seducator, deoarece va parea ca ai ochi de felina. Daca vrei sa obtii un look mai dramatic, alege un tus de ochi cake, deoarece acest tip de produs cosmetic este foarte pigmentat si se aplica foarte usor cu ajutorul unei pensule de machiaj speciale. Nuantele de maro deschis si gri sunt de evitat, deoarece acestea nu iti vor avantaja ochii. 

Nuantele de verde inchis sunt secretul pentru un machiaj extrem de sofisticat, potrivit atat pentru seara, cat si pentru zi. Poti sa folosesti fie farduri de pleoape, fie creioane de ochi. 

Nu in ultimul rand, tine intotdeauna minte ca aspectul sprancenelor tale este esential pentru ca machiajul tau sa arate impecabil. Culoarea ochilor tai se potriveste de minune atat cu niste sprancene conturate perfect, cat si cu un look natural. In ceea ce priveste rujurile, completeaza-ti machiajul cu nuante de nude cu subtonuri calde sau culori puternice, precum rosu, burgundy sau un ultraviolet. 

Frumusetea ochilor caprui este atat de usor de pus in evidenta! Inarmeaza-te cu produsele cosmetice potrivite si ofera-le un plus de glam cu ajutorul unui machiaj de nota 10.