ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu totii ne dorim sa fim propriii sefi si multi dintre noi duc la indeplinire acest vis. Daca si tu vrei sa dai startul unui business, cu siguranta stii deja ca va trebui sa pregatesti multe documente pentru a inregistra firma conform cadrului legislativ. 

Tot acest proces birocratic poate fi foarte complicat pentru o persoana fizica. Este dificil sa intocmesti toate documentele necesare pentru inmatricularea unei firme, fara sa detii cunostinte juridice. De aceea, este recomandat sa apelezi la un avocat specializat in infiintari societati din Iasi. Acesta se va putea ocupa de intregul demers juridic pentru ca tu sa dai startul business-ului relaxat 100%!

Un specialist in drept societar si comercial va reusi sa evite orice problema referitoare la conformitatea documentelor. Acest tip de probleme apare deseori atunci cand o persoana decide sa se ocupe pe cont propriu de toate actele necesare infiintarii unei societati, dar daca tu vei beneficia de consultanta avizata, nu vei avea niciun motiv de ingrijorare. 

Serviciile juridice oferite de catre un avocat specializat in infiintari societati Iasi iti vor fi de mare folos si dupa ce vei porni afacerea. Pe langa faptul ca te va ajuta sa inregistrezi societatea conform cadrului legislativ din Romania, acest specialist iti va oferi consultanta si asistenta juridica pe parcursul activitatii firmei tale cu privire la:

  • numirea administratorilor sau inlocuirea lor;
  • modificarile facute la actele constitutive ale firmei;
  • cesiuni ale partilor sociale sau ale actiunilor;
  • completarea obiectului de activitate; 
  • schimbarea formei juridice;
  • modificari in ceea ce priveste valabilitatea sediului social; 
  • majorarile sau reducerile capitalului social. 

Un avocat cu experienta in infiintari societati Iasi iti va oferi consultanta permanenta in privinta intregii activitati din cadrul firmei tale. Acesta poate redacta toate actele constitutive, contractele de comodat sau hotararile AGA (Adunarea generala a actionarilor), precum si contractele civile si comerciale. 
 

De asemenea, avocatul specializat in infiintari societati Iasi te poate reprezenta in fata Oficiului Registrului Comertului, poate trimite notificari si somatii atunci cand ai creante de recuperat si poate oferi consultanta si asistenta atunci cand vrei sa negociezi sau sa inchei contracte.

Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi atunci cand vrei sa infiintezi o firma?

In primul rand, este necesar sa te hotarasti asupra tipului de societate pe care vrei sa il creezi, apoi, este important sa rezervi numele firmei tale care trebuie sa fie unic. Urmatorul pas este sa iti deschizi un cont bancar si sa depui capitalul social al societatii. 

In continuare, va trebui sa alegi obiectul de activitate din nomenclatorul codurilor CAEN si sa pregatesti actul constitutiv al firmei sau cererea de infiintare a PFA-ului. De asemenea, va fi necesar sa depui toate documentele care sunt necesare pentru inregistrarea firmei la Registrul Comertului si sa obtii licentele si autorizatiile de functionare. 

Toti acesti pasi vor fi simpli daca te vei bucura de serviciile juridice oferite de catre un avocat specializat in infiintari societati Iasi. El se va asigura ca actele sunt redactate corespunzator, ca nu iti lipseste niciun document de la dosar si ca totul decurge asa cum ti-ai dorit. 

Intra acum pe avocatiasiduhnea.ro si contacteaza un adevarat specialist in drept societar si comercial!