ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Uneori, in viata, poti imbina utilul cu placutul, iar curatenia este domeniul de activitate ideal pentru acest lucru. Astfel, pentru a te bucura de curatenie impecabila, facuta rapid si inteligent, iti recomandam noile aparate de curatat cu abur de la Polti, producator italian cu decenii de experienta, care detine un palmares impresionant. 

Aceste aparate de curatat cu abur vin in varii dimensiuni si forme, precum aparatele de mana sau mop-urile cu abur, cu fir sau fara. Ce au in comun toate acestea? Toate folosesc o tehnologie asemanatoare, facand uz de un ingredient pe cat de simplu, pe atat de eficient: apa! 

Aceasta este transformata in vapori de calitate, gratie tehnologiei Polti, reusind sa curete cu succes orice tip de suprafata sau pata persistenta. De la canapele si mobila, pana la rosturile gresiei, suprafata de lucru a hotei sau chiar geamurile si oglinda de la baie, aparatele de curatat cu abur de la Polti sunt ideale in orice camin!

Care sunt atuurile curatarii cu abur?

In primul rand, trebuie sa iei in calcul faptul ca pana si suprafetele care par dure la o prima vedere, precum faianta sau blatul de la bucatarie, au un factor ridicat de porozitate. Prin urmare, cand folosesti aparate de curatat cu abur, vaporii patrund adanc in suprafata poroasa, curatand si dezinfectand in profunzime.

Daca tot vorbim de dezinfectare, este bine sa stii ca dispozitivele Polti nu folosesc substante chimice periculoase, fiind ideale in familiile cu membri care sufera de alergii sau in mediile in care traiesc cei mici. Tot ce va trebui sa faci este sa umpli rezervorul cu apa si sa astepti cateva minute pentru transformarea acesteia in vapori. 

Astfel, poti uita de manusi, de galeti si storsul mopului, deoarece dispozitivele sunt sigure si nu lasa reziduuri, iar carpele cu microfibre ale modelelor pentru pardoseala pot fi spalate direct in masina!

Scapa de bacterii, microbi, virusuri si alte microorganisme!

Probabil ca cel mai important avantaj al acestor dispozitive consta in folosirea unei substante naturale pentru dezinfectarea tuturor suprafetelor. Astfel, vei inlatura nevoia substantelor si produselor chimice, care, alaturi de faptul ca sunt periculoase pentru sanatate in general, costa si foarte mult! Vaporii sunt ideali pentru curatare si dezinfectare, atat in baie si bucatarie, cat si in restul caminului tau! 

De asemenea, odata cu folosirea aparatelor de curatat cu abur, vei observa ca mirosurile neplacute si care persistau chiar si dupa curatenie vor disparea complet, gratie aburului la temperaturi ridicate. Acesta elimina toate tipurile de bacterii rezistente la actiunea altor substante. 

In plus, studiile recente au relevat faptul ca aburul incalzit este un agent ideal de dezinfectare, facandu-se numeroase teste atat pe o gama larga de microbi si bacterii, cat si contra virusurilor. Un studiu a relevat faptul ca vaporii sunt foarte eficienti in lupta cu H1N1, dar si cu alte virusuri asemanatoare, precum virusul Covid-19! 

Alege un aparat de curatat cu abur Vaporettino, compact si usor de folosit, cu care poti dezinfecta atat obiectele si produsele care provin din exterior, cat si suprafetele si zonele greu accesibile din casa ta! Comanda online de la Polti si descopera un adevarat maestru la capitolul curatenie!

Avantajele nu se opresc aici! In aceasta perioada, Polti iti ofera reduceri de pana la 50% la aparate de curatat cu abur, dar si la alte aparate profesionale si accesorii! Opteaza pentru un ajutor de incredere in orice camin si descopera avantajele curatarii cu abur!