ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sectorul creditării nebancare din România este în creștere vertiginoasă în ultimii ani. Apar noi companii care propun clienților soluții financiare sigure și eficiente. Printre liderii domeniului IFN se numără compania CreditPrime. Aceasta este un serviciu multifuncțional contemporan, cu ajutorul căruia toți cetățenii țării care au atins vârsta de 22 de ani pot solicita un împrumut online în baza unor condiții simple și clare.

Vom afla în următoarele rânduri detalii despre ofertele de la CreditPrime, vom examina avantajele companiei în comparație cu alți concurenți, dar și opiniile clienților despre acest serviciu. Mai mult, vom vorbi despre amânarea achitării ratelor pentru credite, pe care Guvernul României o introduce din 1 iulie.

Amânarea achitărilor de la 1 iulie și riscurile cărora te supui

Situația economică actuală din țările europene este departe de a putea fi numită ideală. Creșterea explozivă a prețurilor la produse alimentare, servicii comunale și credite, a dus la înrăutățirea statutului financiar al multor cetățeni. Tocmai din acest motiv tot mai mulți oameni au nevoie de o amânare a plăților pentru împrumuturi.

Conform deciziei Guvernului, de la 1 iulie toți cetățenii României, care au datorii la instituțiile de creditare, pot solicita o amânare a achitării ratelor pentru o perioadă de la o lună până la nouă luni. Ar putea să-ți pară că este opțiunea ideală pentru cei care își doresc să ia o pauză și să reducă din povara datoriilor. Însă după părerea experților companiei CreditPrime, această decizie are propriile riscuri. 

Primul lucru care trebuie luat în calcul constă în faptul că, de amânare pot beneficia doar cei care nu au avut întârzieri de achitare în ultimele șase luni. Mai mult, această opțiune nu este disponibilă pentru cetățenii care beneficiază de credite de tip revolving și cei care și-au deschis un card de credit.

Mai sunt și alte condiții:

- este necesară o cerere scrisă pentru a beneficia de opțiune;

- este necesar să prezinți dovezi care ar confirma creșterea cheltuielilor cu cel puțin 25% pentru ultimele trei luni;

- cei care au beneficiat de o restructurare a creditului nu vor putea beneficia de amânare.

Mai există și altă șmecherie – pentru perioada de amânare se va percepe dobândă, iar perioada de creditare va crește cu numărul de luni pe care îl va solicita clientul pentru vacanța creditară. După recalculul făcut pentru noua perioadă de creditare, dobânda poate crește, ceea ce, într-un final, va duce la creșterea obligațiunilor financiare.

Prin urmare, cetățenilor care intenționează solicitarea unei amânări le sfătuim să mai cântărească încă o dată toate argumentele pro și contra. Ia în calcul că după perioada de amânare a plăților costurile pentru gaz, electricitate și produse alimentare pot crește și mai mult, iar rambursarea datoriei în această situație va deveni și mai dificilă.

Cu toate acestea, dacă planifici în următoarele luni să-ți construiești o rezervă financiară pentru situații dificile, vacanța creditară îți poate fi de folos. Iar problemele financiare temporare pot fi soluționate ușor cu ajutorul creditelor rapide de la compania CreditPrime.

Ce propune compania CreditPrime: tipuri de împrumuturi și condiții 

O nevoie urgentă de bani poate apărea în orice moment. În astfel de situații nu este prea comod să te adresezi la bancă – solicitările de credit se analizează prea mult timp, este nevoie de adunarea unui pachet mare de documente și de confirmările necesare privind solvabilitatea. Cu toate acestea, nu există nici o garanție privind răspunsul pozitiv la solicitare. Împrumutul luat de la rude sau prieteni tot nu este o soluție întocmai bună: dacă nu vei putea întoarce datoria la timp, relațiile vor fi afectate.

La CreditPrime ai șansa să obții suma necesară imediat după adresare. Până și clienții noi, cu tot cu procedura de verificare a personalității în sistemul de securitate, vor aștepta răspunsul privind solicitarea cel mult câteva ore. Iar clienții permanenți ai serviciului primesc împrumutul timp de doar 10-15 minute.

Toate serviciile sunt disponibile la distanță – clientul nu trebuie să iasă din casă, să discute cu angajații companiei și să aștepte decizia. Împrumuturile sunt oferite pentru orice necesități – vacanțe, achitarea chiriei locuinței sau repararea acesteia, achiziționarea tehnicii de uz casnic, instruire, tratament sau orice alt tip de urgență financiară dictată de circumstanțele de viață.

Datorită faptului că împrumuturile sunt oferite pentru o perioadă scurtă de timp, acestea, într-un final, nu sunt cu mult mai scumpe decât creditele bancare. Mai mult ca atât, în primele 30 de zile, clienții noi nu achită deloc dobândă. Spre deosebire de bancă, aici îți alegi de sine stătător suma și când vei rambursa în totalitate creditul.. Limita de împrumut este de 10 000 de lei.

Pentru fiecare client nou serviciul deschide o linie de credit pentru o perioadă de doi ani. Acest produs inovativ este, de fapt, un portofel online, disponibil clienților în regim 24/7. În orice moment când are nevoie de bani, clientul depune o nouă solicitare de împrumut și obține banii pe cardul bancar. După rambursarea efectuată la timp, linia de credit devine din nou disponibilă.

Compania CreditPrime își formulează principiile de lucru în modul următor:

- soluții creditare simple și accesibile pentru fiecare cetățean al României;

- abordare democratică a clienților – nici un fel de discriminare în bază de naționalitate, confesiune, statut social și alți parametri;

- relații de lungă durată cu clienții, bazate pe principiile de respect reciproc;

- transparență – compania oferă informația completă despre produsele sale: clienții știu exact cât și pentru ce achită;

- onestitate – în contracte nu se găsesc clauze scrise mărunt, servicii adiționale sau comisioane ascunse.

În afară de vârsta minimă de 22 de ani, există și alte cerințe față de clienți: cetățenia statului român (cu prezentarea cărții de identitate) și o sursă de venit permanent. Verificarea documentelor și a solvabilității se face în regim online. Serviciul de scoring își formulează decizia în baza unor factori obiectivi, ceea ce exclude posibilitatea unei erori a factorului uman.

Beneficiile principale ale companiei CreditPrime

De ce clienții aleg serviciile companiei CreditPrime:

- Comoditate. Poți solicita un împrumut de pe orice dispozitiv cu acces la internet – laptop, calculator de masă, telefon mobil. 

- Viteză. După completarea formularului, banii vor veni pe card timp de singură oră. Iar la necesitate, împrumutul poate fi luat și cash. 

- Tehnologie. Serviciul propune un site contemporan și rapid cu o navigare bine gândită și funcțional clar. Există, de asemenea, o aplicație pentru smartphone. 

- Condiții flexibile. Poți lua un împrumut pentru orice sumă în limita stabilită. Clienții își pot calcula cu exactitate cheltuielile ca să nu-și asume obligațiuni financiare inutile. 

- Profit. Clienții noi plătesc 0% în primele 30 de zile de împrumut.

- Orientarea către necesitățile clientului. Serviciul oferă condiții flexibile pentru fiecare utilizator în parte. 

Compania acordă atenție maximă siguranței – datele personale sunt transmise doar prin intermediul canalelor securizate. Informația rămâne confidențială și nu poate fi transmisă persoanelor terțe. 

Opiniile clienților despre creditele de la CreditPrime

Compania ține la opiniile clienților săi și le consideră cea mai obiectivă evaluare a calității serviciilor propuse. Oferind un feedback, clienții ajută serviciul să se dezvolte și să devină mai bun. Peste 20 000 de persoane au beneficiat deja de serviciile companiei. Iar o bună parte din ei au devenit clienți permanenți. 

Majoritatea recenziilor despre CreditPrime sunt pozitive. Utilizatorii apreciază mult comoditatea liniei de credit – serviciul permite soluționarea problemelor financiare rapid și simplu. Dacă debitorii întâmpină o dificultate cu funcționalitățile site-ului, recepționarea banilor sau achitarea datoriei, personalul serviciului de asistență îi vor ajuta să soluționeze aceste probleme. Aceștia nu doar că vor răspunde la întrebări, ci vor oferi instrucțiuni pas cu pas, chiar și pe înțelesul celor care nu au mai folosit niciodată creditele online.

Companiei îi pasă de reputația sa, astfel încât lansează în mod regulat diverse promoții de marketing, care permit atât obținerea unui împrumut în baza celor mai favorabile condiții, cât și câștigul de premii valoroase.

În recenziile sale clienții povestesc despre problemele reale pe care au reușit să le soluționeze cu ajutorul împrumuturilor de la CreditPrime. Cineva a împrumutat bani pentru un cadou prietenei, a completat formularul și a obținut banii în doar câteva ore. Altcineva a avut nevoie de bani pentru achitarea locuinței, dar nu a reușit să ia un credit la bancă, pe când solicitarea depusă la CreditPrime i-a permis să soluționeze rapid problema. 

Unii clienți au încetat să mai ia credite bancare pentru că le este mult mai comod să folosească împrumuturile online. Poți obține banii în orice localitate din țară nu ai fi și la orice oră. O atenție specială merită produsele software ale companiei – aplicațiile comode și rapide pentru smartphone-urile în baza platformelor Android și iOS.

CreditPrime are planuri ambițioase pentru cucerirea pieței de creditare nebancară. Compania își dorește o îmbunătățire permanentă a calității serviciilor și accesibilitatea produselor oferite. Pe nișa creditelor online, serviciul are puțini concurenți destoinici în țară.