ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat luni, că este la curent cu privire la situația cetățeanului din comuna Băiuț care a fost amendat de agentul poliției comunale, însă situația este în curs de cercetare în prezent.

Un cetățean din comuna Băiuț din județul Maramureș a fost amendat cu suma de 1.000 de lei de agentul de poliție din comună pentru că a sunat la numărul 112 - radarul pădurilor, pentru a sesiza un transport ilegal de masă lemnoasă cu un camion.

„Acum se fac cercetări asupra situației și în momentul care avem toate datele, vă vom informa”, a spus Florina Meteș. Localnicul Ciprian Coc din Băiuț ar fi fost audiat, luni, de un reprezentat al IPJ Maramureș, după ce a depus o plângere la Judecătoria orașului Târgu Lăpuș în vederea anulării amenzii, potrivit Agerpres.

Întâmplarea cetățeanului care a fost amendat în urma unei sesizări la numărul 112 a devenit cunoscută și pentru că a fost prezentată pe o rețea de socializare,