ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Celebrul violonist Andre Rieu a ajuns astăzi după-amiază la București, unde va susține o serie de șapte concerte. 

Imediat după ce avionul său a aterizat pe aeroportul Henri Coandă, Andre Rieu a declarat că stabilește un record personal prin faptul că susține în țara noastră șapte concerte și că abia așteaptă să întâlnească publicul român, conform b1.ro.

”Este un record personal, voi avea șapte concerte. Muncim de doi-trei ani și sunt foarte fericit ca acest turneul are loc și abia aștept să mă întâlnesc cu publicul român. (...) Voi cânta ceva special pentru români, va fi o surpriză”, a declarat violonistul.

De asemenea, Andre Rieu a precizat că va cânta pe o scenă specială pe care o folosește la concertele sale în aer liber. 

”Scena mea este aceeași pe care o folosesc la concertele din aer liber, pentru ca toată lumea să mă poată vedea. Nimeni nu mai are o scenă ca aceasta, este ca un templu grecesc”, a spus Andre Rieu.

Întrebat unde mai are spectacole în aer liber, celebrul violonist a precizat că susține astfel de concerte doar în orașul său și în București.

”Sunteți speciali pentru mine”, a mai spus Andre Rieu. 

Vineri seara, violonistul va deschide seria celor șapte spectacole pe care le va susține în fața publicului român. Seria de concerte va continua în zilele de 6, 7, 11, 12, 13 și 14 iunie.