„Haideți să îi redăm vederea lui Favian!”, este rugămintea unor părinți al căror băiețel de câțiva anișori a trecut prin mai multe operații la spitale diferite, după ce, acum un an, i-a intrat în ochi o bară metalică ruginită la un loc de joacă neîntreținut din Bumbești-Jiu. 

„Eu sunt Favian, de 1 an de zile părinții mei se chinuie să îmi găsească o clinică unde să poată să mă opereze, să îmi poată reda vederea. Au încercat peste tot în lume unde să poată lua legătura cu clinici foarte bune, dar, din păcate, au încercat de 3 ori și nici un rezultat . Acum am găsit o clinică foarte bună unde au zis că o să mă poată vindeca să pot și eu să văd, ca orice copil de vârsta mea. Dar costurile sunt extraordinar de scumpe și părinții mei nu au posibilitatea financiară de a mă duce acolo. Doar cu ajutorul dvs o să putem să reușim. Vă rog din inimioara mea, ajutați-mă să pot vedea. Vă mulțumesc și cu Dumnezeu înainte!”, este apelul lansat pe Facebook de rudele copilului. 

Pentru că se apropie ziua de 1 Iunie, ne-am gândit să facem o bucurie acestei familii aflate în dificultate, ajutând-o să strângă suma necesară pentru recuperarea vederii copilului.

Cei care doresc să doneze pentru Favian o pot face în următoarele conturi:

RO71BTRLEURCRT0466831901 - în Euro

RO24BTRLRONCRT0466831901 - în Lei

Detalii puteți obține și pe pagina de socializare dedicată strângerii de fonduri.