„Haideți să îi redăm vederea lui Favian!”, este rugămintea unor părinți al căror băiețel de câțiva anișori a trecut prin mai multe operații la spitale diferite, după ce, acum un an, i-a intrat în ochi o bară metalică ruginită la un loc de joacă neîntreținut din Bumbești-Jiu. 

„Eu sunt Favian, de 1 an de zile părinții mei se chinuie să îmi găsească o clinică unde să poată să mă opereze, să îmi poată reda vederea. Au încercat peste tot în lume unde să poată lua legătura cu clinici foarte bune, dar, din păcate, au încercat de 3 ori și nici un rezultat . Acum am găsit o clinică foarte bună unde au zis că o să mă poată vindeca să pot și eu să văd, ca orice copil de vârsta mea. Dar costurile sunt extraordinar de scumpe și părinții mei nu au posibilitatea financiară de a mă duce acolo. Doar cu ajutorul dvs o să putem să reușim. Vă rog din inimioara mea, ajutați-mă să pot vedea. Vă mulțumesc și cu Dumnezeu înainte!”, este apelul lansat pe Facebook de rudele copilului. 

Pentru că se apropie ziua de 1 Iunie, ne-am gândit să facem o bucurie acestei familii aflate în dificultate, ajutând-o să strângă suma necesară pentru recuperarea vederii copilului.

Cei care doresc să doneze pentru Favian o pot face în următoarele conturi:

RO71BTRLEURCRT0466831901 - în Euro

RO24BTRLRONCRT0466831901 - în Lei

Detalii puteți obține și pe pagina de socializare dedicată strângerii de fonduri. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews