După un an plin, bogat in reusite si proiecte noi, e timpul pentru compania Arhivatorul sa-si faca planurile pentru un 2020 cat mai de succes.

Povestea companiei Arhivatorul  - Depozit de siguranta porneste in 2015, fiind infiintata cu capital romanesc 100% de catre antreprenorul Florin Cuc. Acesta a mentionat in numeroase randuri ca a hotarat infiintarea cu scopul de a veni in ajutorul companiilor ce doresc sa-si eficientizeze timpul dedicat arhivarii, prin externalizarea managementului documentelor.

Mai mult de atat, compania de arhivare asigura consultanta specializata in acest domeniu, oferind fiecarui client un set de servicii optime, personalizate, cat si oportunitatea de a-si canaliza resursele pe productia proprie. Astfel, acesta va avea siguranta ca documentele sale sunt in mainile specialistilor certificati in acest domeniu.
De-a lungul anului 2019, Arhivatorul.ro a triplat numarul centrelor logistice, dorindu-si sa ofere acoperire la nivelul intregii tari pentru clientii sai. Astfel, pe langa depozitul central din Luncani jud. Cluj, cel mai mare depozit de documente din zona centrala a tarii, a deschis doua noi centre, la Timisoara si Bucuresti. Scopul acestor doua noi reprezentante este de a largi paleta de servicii arhivistice la nivelul tarii, pentru ca fiecare client sa aiba documentele in proximitate. Acest aspect este foarte important, fiind unul dintre criteriile de alegere a companiei de arhivare.

Pe langa aceste achizitii importante, compania si-a adaugat inca un serviciu in portofoliu in anul 2019. A achizitionat un echipament mobil profesionist de distrugere a documentelor, care poate asigura acest serviciu la sediul clientului. Echipajul Tactic de Distrugere a Documentelor ofera un plus de confidentialitate in ceea ce priveste arhiva cu date sensibile a clientului, avand in vedere ca aceste documente se distrug chiar la sediul lui, existand inclusiv posibilitatea ca acest demers sa fie implementat de catre angajatii sai, dupa o instruire prealabila. 

Pentru 2020, echipa Arhivatorul isi propune, in primul rand, dublarea cifrei de afaceri. Pentru acest obiectiv, compania are in plan investitii serioase in dezvoltarea unor capacitati suplimentare in domeniul arhivarii electronice si al digitalizarii.

Alaturi de acest target, compania a dezvoltat un proiect unic in Romania din punct de vedere al serviciilor oferite, acestea fiind registratura, evaluare si implementare fluxuri de lucru, cat si arhivare fizica si electronica. Astfel, compania isi doreste sa ia de pe umerii clientilor sai povara gestiunii documentelor, prin proiectul Zero Hartii.
Compania isi propune, de asemenea, si o mai activa implicare in plan social, dorind sa fie un membru responsabil al comunitatii locale. Pentru 2020 si pentru anii care vor urma, Arhivatorul isi propune sa premieze excelenta in educatie, dar si sa investeasca in mediu. Domnul Florin Cuc a hotarat ca fondurile provenite din reciclarea hartiei rezultata in urma distrugerii documentelor in unitatea mobila sa fie investite in plantarea de puieti, acolo unde se constata o nevoie reala pentru acest lucru. 

Arhivatorul – Depozit de siguranta ofera clientilor sai servicii complete si personalizate de arhivare a documentelor, atat in format fizic, cat si digital,in concordanta cu prevederile legale actuale.