ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Școala Familiei anunță organizarea a celei de-a VII-a ediții a taberelor cu același nume. Evenimentul va avea loc la Putna, în perioada 14-20 iulie 2018.

Iată oferta Școlii Familiei:

  • Vă oferim ateliere și workshop-uri pentru părinți,  pe teme de interes: dezvoltarea copiilor, adolescență, pregătirea copiilor pentru maturitate, gestionarea utilizării ecranelor electronice, îmbunătățirea relațiilor din familie și alte teme pe care le vom detalia celor interesați,
  • Adolescenții se vor bucura de vacanță alăuri de părinții lor și vor beneficia de un program independent față de aceștia. Din acest program vor face parte ateliere de dezvoltare personală special concepute pentru ei, workshop-uri și activități libere.
  • Vă punem la dispoziție un spațiu creativ și dinamic pentru copiii, cu ateliere de desen, pictură, teatru de păpuși, povești, jocuri și activități sportive.
  • Toate atelierele de lucru vor fi gestionate astfel încât toți participanții la tabără să fie implicați în activități în intervalul orar dedicat acestora. 
  • Atelierele părinților se vor desfășura în paralel cu cele ale copiilor cu vârste cuprinse între 5-12 ani: pictură, desen, teatru de păpuși, activități sportive, jocuri de echipă,
  • Drumeții și vizite la obiectivele turistice din imediata apropiere: Mănăstirea Putna, Sihăstria Putnei, Chilia Sf Daniil Sihastrul, Muzeul Mănăstirii Putna, etc,
  • O zi este dedicată unei excursii în Nordul Bucovinei/ activităților libere.
 


Acest program (Click dreapta pe tabel pentru mărire) este orientativ. El poate suferi modificări, în funcție de dorința comună a participanților la tabără și de vreme. 

Cost de participare: 
Până la 31 mai (inclusiv) - 915 lei/ persoană
1 iunie - 1 iulie - 960 lei/ persoană
Familiile de 3 sau mai mulți membri beneficiază de o reducere din costul total al taberei, la înscrierile înregistrate până la 24 mai 2018. 

Ce include costul de participare:
  • 6 nopți/ 7 zile de cazare cu pensiune completă (3*). Cazarea se face în spații de cazare învecinate, iar masa se va servi împreună. Opțiuni de meniu: cu carne sau pește. 
  • 17 ateliere, workshopuri și sesiuni ludic-educative pentru părinți, copii și adolescenți,
  • coffee break și gustări,
  • materiale și consumablile

Obiective de vizitat: Cetatea de Scaun a Sucevei, atelierul de ceramică din Marginea, salina Cacica, Muzeul Oului încondeiat, și altele. Costul acestei excursii va fi determinat de numărul de participanți și traseul final ales de comun acord. 

Eveniment este organizat de Școala Familiei, în colaborare cu Soca Tour România. 

Rezervarea locurilor se face prin achitarea unui avans de 50% din costul taberei

Plata costului de participare se realizează în contul Soca Tour RO30BTRLRONCRT0327720601, deschis la Banca Transilvania.

Înscrierile se pot face AICI sau la adresa de mail contact@scoala-familiei.ro. 

Pentru alte detalii, sunați la: 
0749 162 113 - Ștefania Hălăucă
0775 169 548 - Alexandru Voropanov