ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


In plina vara, cel mai frumos cadou pe care i-l poti face unei domnisoare sau doamne este un buchet de flori. Indiferent de alegerea ta, fii sigur ca florile te vor conduce direct catre inima celei pe care vrei sa o impresionezi, mai ales ca sunt atat de delicate si feminine. Si pentru ca in tot timpul anului cele mai cautate daruri florale sunt superbele buchete de trandafiri, alege sa ii oferi femeii pe care o indragesti aceste flori rafinate, pe masura frumusetii sale. 

In cele ce urmeaza, vei afla ce motive ai sa o surprinzi mai des cu buchete de trandafiri! 

Vei face cadoul perfect

Atunci cand fie trebuie sa participi la o aniversare, fie ai o intalnire importanta cu o femeie fata de care te simti atras, surprinde-o cu buchete de trandafiri colorate. Este cel mai frumos cadou pe care l-ai putea face, intrucat poarta cu sine o multime de semnificatii. Vibrante si pline de prospetime, florile te vor scapa de grija suplimentara a unui cadou si te vor ajuta sa transmiti tot ce simti, dincolo de cuvinte. 

Vei crea o amintire placuta

Toate florile pe care alegi sa le daruiesti unei femei sunt spectaculoase, cu atat mai mult daca vorbim de buchete de trandafiri. Cu un astfel de cadou splendid, vei reusi sa ii oferi jumatatii tale momente unice, de neuitat, de care isi va aminti cu drag peste un timp. Gestul tau va fi extrem de apreciat de catre persoana iubita si ii va confirma cat de mult o iubesti. 

Vei exprima cel mai bine ce simti

Cateodata, simti ca ai vrea sa ii spui ca o iubesti pana la cer si inapoi, insa emotiile te coplesesc si nu gasesti cele mai potrivite cuvinte. Lasa florile sa vorbeasca in locul tau si ofera-i iubitei tale buchete de trandafiri care sa o uimeasca cu frumusetea lor. Se va simti iubita, apreciata si respectata, iar mai mult decat atat, va sti exact ce simti pentru ea in fiecare moment. 

Vei arata ca ai cele mai rafinate gusturi

Un barbat care ofera des buchete de trandafiri unei femei isi demonstreaza nu doar educatia, ci si gustul rafinat in alegerea celor mai frumoase cadouri. De aceea se spune ca femeile trebuie "mangaiate" mai intai cu flori pentru a fi cucerite de catre un gentleman. Daca vrei sa iti arati respectul si stima pentru femeia de care te-ai indragostit, surprinde-o cu buchete de trandafiri rosii sau roz si va fi placut impresionata de gestul tau gentil. 

Vei comanda mai usor online

Ideea de buchete de trandafiri se poate materializa in doar cateva clipe daca alegi sa comanzi aceste flori online de la o florarie profesionista. Spre exemplu, Florandes.ro te asteapta cu trandafiri pe care ii cultiva in propriile sere din Muntii Anzi, precum si cu alte tipuri de flori menite sa faca orice femeie sa zambeasca. Alege ce crezi ca se potriveste mai bine contextului si opteaza chiar pentru livrarea la domiciliu, astfel incat sa nu mai fii nevoit sa te ocupi de transport. In doar 3 ore de la plasarea comenzii in Bucuresti si Ilfov, trandafirii marca Florandes vor ajunge in bratele destinatarului. 

Asadar, intra pe www.florandes.ro si descopera colectia impresionanta de buchete de trandafiri in culorile iubirii!