ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cumpararea de produse pe internet pentru consumatorii obisnuiti nu mai este o noutate. Este convenabil, ieftin si economiseste timpul. In sectorul B2B, poti gasi totul pentru businessul tau deoarece organizarea corespunzatoare a activitatii este mult mai dificila. Magazinul online bigg.ro este specializat pe pietele B2B si stie exact ce produse functioneaza cel mai bine online si offline. Sistemul de vanzari B2B reprezinta o crestere a profitului garantat, fara a experimenta cu afacerea ta. Pe pietele B2B, caile de decizie ale clientilor si abordarile de marketing sunt semnificativ diferite de segmentele de retail si FMCG. Bigg.ro intelege toate complexitatile marketingului B2B la nivelul expertilor europeni, asa ca au construit un marketing puternic pe internet pentru afacerea ta, imbunatatind clasicul.

Cine sunt clientii magazinului online B2B? 

Principalii clienti ai magazinului online B2B bigg.ro sunt dealeri, distribuitori, companii mari si mici, firme mari si mici, start-up-uri, institutii medicale, scoli, universitati, pompieri, ambulanta, politie, armata etc. B2B este o afacere pentru consumator. Acest termen se refera la vanzarea de bunuri si servicii catre persoane fizice. Adica clientul cumpara produse din toate categoriile, pentru afacerea sa sau chiar pentru uz personal, deoarece B2B, sau totul pentru afacerea ta, este vanzarea de bunuri catre clienti corporativi, manageri sau companii. Aici se vand produse nu catre o anumita persoana fizica, ci catre o intreaga companie.

Magazinul online B2B bigg.ro poate functiona simultan pentru mai multi clienti. Sunt angajati in vanzarea online a produselor pentru magazine sau pentru depozite, cum ar fi, schele si scari din aluminium, rame, afisaje si sisteme de prezentare pentru birouri sau pentru companii,  panouri, table de scris, panouri meniu, stalpi delimitare, scrumiere stradale si diverse accesorii pentru Ho.Re.Ca, dispozitive siguranta trafic si mii de alte produse disponibile importate direct din Europa, si totul pentru afacerea ta. Toate produsele disponibile se gasesc intr-o gama variata pentru  birouri, magazine, depozite si fabrici, cafenele, restaurante, spitale, banci, aeroporturi, gari etc. Tot pe site-ul bigg.ro vei gasi si cateva idei de afaceri pentru afacerea ta. 

De ce sa cumperi din magazinul online B2B?

Angrosistul este obisnuit sa lucreze cu tranzactii rapide scurte. Principalele argumente pentru el in favoarea platformei B2B sunt comoditatea si capacitatea de a finaliza rapid sarcinile. Mai mult, sarcinile sunt aceleasi pe care le-a indeplinit inainte de implementare - procesele de afaceri nu ar trebui sa se schimbe, ci sa se accelereze cu implementarea.

Preturi prin algoritmi sofisticati

Unul dintre cei mai importanti factori ai platformei B2B este oportunitatea angrosistilor de a vedea preturile personal. In acelasi timp, schemele de preturi in B2B sunt complet diferite. In cel mai simplu caz, aceasta este o reducere generala pentru intregul sortiment. In cazuri dificile - un algoritm non-liniar multivariat, in care mai multe variabile cu prioritati diferite, afecteaza pretul simultan. Daca preturile sunt formate dintr-o simpla reducere la sectiuni sau marci de catalog - in contul personal, cumparatorului trebuie sa i se ofere posibilitatea de a vedea dimensiunea acestor reduceri. Atunci cand creezi o comanda, este util sa vezi ceea ce este disponibil, cantitatea potrivita de bunuri si data livrarii produselor comandate. Acest lucru face posibil ca procesul de cumparare sa fie mai flexibil. Uneori este mai profitabil pentru un dealer sa primeasca bunurile comandate online si sa plateasca suplimentar pentru livrare, decat sa riste sa perturbe o tranzactie din cauza timpului pierdut.

Servicii contentwriting furnizate de edcora.ro.