ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Să îți faci sărbătorile în străinătate nu este cu siguranță deloc ușor. Cu toate acestea, nu toți românii de peste granițe au posibilitatea de a veni în țară pentru a-și petrece Crăciunul și celelalte sărbători de iarnă alături de cei dragi. De regulă, motivul principal care cauzează această imposibilitate este reprezentat de locul de muncă, acolo unde trebuie să fie prezenți chiar și în perioada sărbătorilor.

Un Crăciun petrecut oriunde altundeva nu are același farmec precum Crăciunul din România. Deși este sărbătorit în întreaga lume, fiecare țară are tradițiile și obiceiurile sale, însă nicăieri nu se compară – parcă – cu cele de la noi. De aceea niciodată un Crăciun sărbătorit în Germania nu se va simți la fel precum cel de acasă.

Cu toate acestea, în cazurile în care pur și simplu nu există posibilitatea de a merge acasă, nu există altă variantă decât aceea de a-l petrece acolo unde locuim. Prin urmare, în acest articol am pregătit câteva sfaturi cu ajutorul cărora te vei putea bucura de un Crăciun românesc chiar dacă locuiești peste hotare.
Iată care sunt sfaturile pe care ar trebui să le iei în considerare numaidecât:

Adu-i pe cei dragi alături de tine!

Dacă nu poți merge tu acasă pentru a petrece sărbătorile alături de cei dragi, atunci poate fi o idee excelentă să îi aduci pe cei dragi alături de tine. Trebuie doar să le plătești biletele la o cursă de transport persoane Romania Germania iar mai apoi să îi aștepți să ajungă.

Atâta timp cât îi ai alături de tine pe cei mai dragi oameni din viața ta, Crăciunul poate fi cu siguranță minunat oriunde l-ai petrece. Până la urmă, asta contează cel mai mult: să îți petreci sărbătorile alături de oamenii potriviți și nu numaidecât locul unde le petreci.

Mai mult decât atât, într-o perioadă în care toată lumea vine acasă, prețurile pentru transport persoane România Germania pot fi foarte avantajoase. Iar asta deoarece prea puține persoane pleacă în străinătate chiar înainte de sărbători.

Bucură-te de preparatele tradiționale românești pentru un Crăciun autentic!

Gustul Crăciunului este dat cu siguranță de numeroasele preparate tradiționale românești puse de români pe masă în această perioadă a anului. Iar dacă nu poți merge acasă să te bucuri de gustul delicios al acestor preparate, poți alege să aduci gustul la tine.

Cum să faci asta? Ei bine, le poți cere celor de acasă să îți trimită bucatele pregătite pentru Crăciun, pe un microbuz care efectuează transport de persoane și colete. Atâta timp cât sunt bine împachetate, bucatele vor ajunge în condiții excelente și astfel vei putea pune pe masă mâncăruri care au gustul de acasă!

Iar în final, îți mai putem recomanda să ai în vedere și ofertele pe care localurile românești le au de Sărbători și Revelion. Mulți români aleg să își petreacă sărbătorile de iarnă în cadrul acestora, atâta timp cât nu au posibilitatea de a veni în țară. Aici vei petrece într-un cadru 100% românesc, cu bucate delicioase și muzică românească de cea mai bună calitate.

Acestea fiind spuse, sperăm că ți-am oferit câteva idei bune pentru un Crăciun perfect petrecut peste granițe.