ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peter Hurley, irlandezul stabilit de peste 20 de ani în România și convertit la ortodoxie, a devenit celebru în mediul online după ce a adresat o scrisoare deschisă către Comisarul European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, în care susține România ca fiind "ultima civilizatie rurală autentică a Europei".

Recent, pe pagina sa de Facebook, Hurley a postat, cu textul "Why I love Romania" (De ce iubesc România), o imagine cu un panou de întâmpinare plantat la intrarea în localitatea Coaș, pe DJ 182C, din județul Maramureș.

Textul afișat pe panou este "Coaș. Bine ați venit! Circulați cu atenție! Avem 6 cimitire, Spital NICIUNUL".

"Împreună cu secretarul comunei de la acea vreme, ne-am gândit la un mesaj pentru conducătorii auto care să-i facă mai atenți. În zonă erau foarte multe accidente grave și așa ne-a venit ideea. De fapt noi avem opt cimitire și avem dispensar medical, dar ne-am gândit că sună mai bine așa”, a explicat primarul Sabin Raț, pentru VoceaTransilvaniei.





Foto: Facebook