ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Te-ai mutat recent sau vrei sa redecorezi si sa inlocuiesti vechea canapea cu una noua? Exista multe modele de canapele pe piata, dar care este cea mai potrivita pentru spatiul tau de relaxare? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, sa stii ca te afli in locul potrivit. In acest articol, vei descoperi cateva sfaturi foarte utile care iti vor face achizitia mult mai usoara.

Living-ul este inima oricarei case, locul unde iti incarci bateriile si unde conversatiile cu cei dragi prind contur. Acest spatiu trebuie sa fie primitor, cald si, in functie de gusturi, poate fi decorat fie modern, clasic sau cu accente vintage. Si cum poate fi pus altfel in valoare decat printr-o canapea care te imbie la povesti?

Inainte de toate, gandeste-te cat spatiu iti ocupa o canapea, de cat confort ai nevoie si ce fel de design iti completeaza intreaga incapere. Asadar, alegerea unei canapele nu este o decizie pe care sa o iei la intamplare. Daca spatiul nu iti permite sa achizitionezi o canapea de mari dimensiuni, atunci o canapea extensibila 2 locuri va fi perfecta pentru living-ul tau.

Marele avantaj pe care ti-l ofera o canapea extensibila cu 2 locuri este ca o poti transforma intr-un pat. Este ideala atunci cand vin prietenii in vizita si vor sta peste noapte. Sau, pur si simplu, vrei sa beneficiezi de tot confortul pe care aceasta ti-l ofera, vizionand filmul preferat.

In schimb, daca intentionezi sa o folosesti zilnic, fii atent la sistemul de rabatare/ extindere. Acesta trebuie sa fie rezistent si usor de manevrat.

Un alt aspect foarte important de luat in calcul este tapiseria. Printre cele mai populare materiale care se folosesc pentru canapele, se regasesc pielea naturala, bumbacul, catifeaua sau stofa. Cand vine vorba de achizitionarea unei canapele extensibile cu 2 locuri, cei de la AlbertaCasa iti pun la dispozitie o gama diversificata de piese de mobilier, la cel mai bun raport calitate-pret.

Modelul Vogue de la AlbertaCasa vine cu un sistem de extensie usor de folosit, transformandu-se prin cateva miscari simple intr-un pat matrimonial cu dimensiunile de 195x140 cm. Aceasta canapea extensibila cu 2 locuri se deosebeste de restul canapelelor datorita plaselor de arcuri care se afla pe intreaga suprafata a sezutului. Mai mult decat atat, lada de depozitare ofera spatiu suficient pentru lenjeria de pat sau perne.



De regula, living-ul este cea mai spatioasa camera din locuinta si, daca micutul tau este un mini "Pablo Picasso" foarte energic, curios sa testeze fiecare bucatica din casa, canapeaua Karine este fix ce ai nevoie! Este piesa de rezistenta "la propriu" a incaperii, pentru ca este dehusabila. Cu aceasta canapea extensibila de 2 locuri, nu trebuie sa iti faci griji in privinta petelor. Husele se pot scoate foarte usor si se pot spala.
 

Designul clasic si usor de utilizat, precum si optiunea de extensie pentru dormit, iti vor oferi toate acele momente de relaxare alaturi de familie.


O alegere foarte buna pentru spatiul restrans pe care ti-l ofera o garsoniera este canapeaua Nora de la AlbertCasa. Vedeta spatiilor mici, aceasta canapea extensibila de 2 locuri are un sistem de extensie ingenios, ce permite sezutului canapelei sa se deschida cu o miscare lina si cursiva, extrem de silentioasa.
Sezutul canapelei este format din saltele tip relaxa care se imbina perfect, rezultand un pat de dimensiunea unuia matrimonial.
 



Intampina-ti prietenii intr-un ambient relaxat si petreceti impreuna timpul liber, cu buna dispozitie si povestiri frumoase. Asadar, ofera-i living-ului tau o nota personala si alege o canapea extensibila cu 2 locuri de la AlbertaCasa.