ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dupa instalarea verii, una dintre cele mai asteptate momente este vacanta de la mare. Anual, mii de familii se aduna pe litoralul romanesc pentru a se bucura de tot ce are Marea Neagra mai frumos de oferit: nisip fin, apa calda si limpede, restaurante cu preparate delicioase, parcuri de distractii, aventuri nautice si multe altele.

Din moment ce micutii tai se afla in vacanta de vara, cand uita pentru cateva luni de obligatiile scolare si au timp sa se bucure din nou de farmecul copilariei, nu ar trebui sa ratezi ocazia de a organiza o vacanta la malul marii. Daca vrei sa gasesti cele mai bune oferte de cazare in Mamaia sau in alte statiuni, apeleaza cu incredere la Christian Tour, una dintre cele mai apreciate agentii de turism din Romania.

Aici vei gasi oferte convenabile, accesibile ca pret, care iti garanteaza ca tu si familia ta veti avea parte de o vacanta ca in povesti. Descopera, in continuare, doar cateva dintre cele mai avantajoase oferte de cazare Mamaia dintre care poti alege!

    • Hotel Orfeu. Cei care se cazeaza intr-una dintre camerele puse la dispozitie de Hotel Orfeu, situat in nordul statiunii Mamaia, se vor afla la doar cativa pasi de plaja. Daca merg sa se balaceasca in apa marii sau daca raman sa inoate in piscina hotelului, aceasta este o alegere care le apartine. Accesul la piscina este gratuit, iar oaspetii pot opta daca vor sa serveasca masa in restaurantul Orfeu sau Comandor. Pentru mai multe detalii, acceseaza platforma online a agentiei Christian Tour.

    • Hotel Lotus. Situat in sudul statiunii, Hotelul Lotus se afla in apropierea Satului de Vacanta si la doar 50 de metri de plaja. Printre avantajele oferite de acest hotel, se numara si faptul ca este una dintre cele mai accesibile unitati de cazare Mamaia din punct de vedere al pretului.

    • Hotel Queen Vera Mamaia. Amplasat in centrul statiunii Mamaia, Hotelul Queen Vera se afla la 50 de metri fata de plaja si la doar 4 kilometri distanta de Aqua Magic. Printre facilitatile oferite de aceasta unitate de cazare, se numara si piscina semiolimpica descoperita, unde se poate relaxa intreaga familie. In plus, exista o gradina cu terasa, unde a fost amenajat un loc de joaca special pentru copii.
 

Pe platforma online a agentiei Christian Tour, te asteapta multe alte oferte de cazare Mamaia, potrivite pentru orice preferinta si buget, toate ideale pentru tine si familia ta! Nu uita ca, pe langa activitatile tipice zonei de litoral, Mamaia iti permite sa ai parte de multe alte experiente, perfecte mai ales pentru familiile cu copii mici.

De exemplu, nu trebuie sa ratezi o vizita la Satul de Vacanta, unde copiii se pot da in montagne russe, Casa Groazei si altele. In plus, cei care opteaza pentru o oferta de cazare Mamaia pot ajunge rapid la Aqua Magic, un parc acvatic care ii cucereste atat pe copii, cat si pe adulti.

Acestea au fost doar cateva exemple de unitati de cazare si de activitati de care te poti bucura in Mamaia. Planuieste-ti vacanta de acum si vei avea parte de zile minunate, pline de distractie, de care iti vei aduce intotdeauna aminte cu zambetul pe buze!