ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Indiferent ca doresti sa iti renovezi casa, ai diverse cheltuieli medicale urgente, vrei sa investesti in educatia copilului tau sau pur si simplu trebuie sa faci fata anumitor situatii neprevazute, trebuie sa stii ca poti opta pentru un imprumut rapid. O companie de credite de consum profesionista, cu o vasta experienta internationala in domeniu, ti-l va acorda in cel mai scurt timp, in baza unor conditii punctuale.

Iata, in continuare, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a te asigura ca reusesti sa contractezi un imprumut rapid:

1. Indeplinirea conditiilor minime de aplicare. Acestea se refera la cetatenie, varsta, venitul minim, adresa si contact. Mai exact, pentru a obtine un imprumut rapid, trebuie sa ai cetatenia romana si minimum 18 ani impliniti, un venit fix de minimum 300 de Lei pe luna dovedibil si un numar de telefon valabil. De asemenea, adresa de domiciliu sau resedinta trebuie sa fie pe teritoriul Romaniei.

2. Simulatorul de credite. Inainte de a completa formularul, este recomandat sa se introduca valoarea imprumutului rapid dorit in simulatorul de credite, pentru a afla cat va trebui sa platesti pe luna si care este suma totala pe care o vei returna. Pentru aceasta, va trebui sa bifezi anumite optiuni. Iata si cateva simulari care sa te ajute:

Simulare 1: Vreau 3.000 de Lei -> Transfer Bancar -> 84 de saptamani -> rata saptamanala 58,48 de Lei (dintre care comision unic 0 Lei) -> valoarea totala de plata 4.912,17 Lei (94,01% DAE);

Simulare 2: Vreau 5.000 de Lei -> Serviciu de Gestionare la Domiciliu -> 94 de saptamani -> rata saptamanala 112,55 de Lei (din care comision unic 20 de Lei) -> valoarea totala de plata 10.579,03 Lei (96,37% DAE);

Simulare 3: Vreau 8.000 de Lei -> Transfer Bancar -> 104 saptamani -> rata saptamanala 141,03 Lei (din care comision unic 0 Lei) -> valoarea totala de plata 14.666,17 Lei (96,63% DAE);

Simulare 4: Vreau 10.000 de Lei -> Transfer Bancar -> 104 saptamani -> rata saptamanala 159,20 de Lei (din care comision unic 0 Lei) -> valoarea totala de plata 21.332,42 de Lei (97,71% DAE).

3. Completarea formularului. Urmatorul pas pentru contractarea unui imprumut rapid este acela de a completa formularul de pe site. Datele pe care trebuie sa le introduci sunt urmatoarele: nume, numar de telefon mobil, si adresa de e-mail. In plus, trebuie sa bifezi daca ai peste 18 ani si sa raspunzi la intrebarea: "Sunteti de acord sa primiti comunicari de marketing?".

In urma completarii si trimiterii formularului, vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant al companiei de credite de consum, in vederea obtinerii unui imprumut rapid.

4. Consultarea optiunii "banii in 48 de ore". Ultimul pas il reprezinta raspunsul la intrebarea "Vrei banii in 48 de ore?". Aceasta optiune este posibila prin serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului, un serviciu auxiliar contra cost, care iti permite sa primesti banii in mana, in maximum 48 de ore, chiar la tine acasa.