ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă ești o persoană ordonată și îți place să ai toate lucrurile foarte bine organizate în locuința ta, nu ar strica să îți îndrepți atenția către achiziționarea unor rafturi metalice. Dincolo de faptul că acestea oferă un aspect industrial inedit încăperilor, aceste obiecte de diferite dimensiuni sunt extrem de utile și eficiente în vederea depozitării tuturor lucrurilor. Vrei să știi cum te pot ajuta rafturile metalice să îți eficientizezi spațiul de zi cu zi? Află care sunt avantajele lor și de unde le poți cumpăra! 

Așează-le în living 

Dacă ești o fire artistică și îți place să ai un decor nonconformist, alege rafturi metalice pentru livingul tău. Dincolo de faptul că acestea vor contrasta perfect cu mobilierul ales, obiectele îți pot fi de mare ajutor atunci când ai nevoie de un spațiu în plus pentru depozitare. Spre exemplu, poți așeza în interiorul lor cărți, vaze cu flori sau orice alte obiecte decorative pe care vrei să le scoți în evidență. De asemenea, tot în interiorul unor rafturi metalice mai poți așeza și obiectele de care ai nevoie mereu, cum ar fi o scrumieră, o bombonieră sau un mic acvariu cu pești. Dacă dorești să afli mai multe despre modul în care le poți integra în livingul tău, te poți inspira de aici: https://pinterest.com/pin/128352658117051920/?nic=1.

Folosește-le în dormitorul copiilor 

Rafturile metalice suspendate sunt ideale în camera copiilor, mai ales dacă sunt așezate lângă un birou. Acestea pot fi extrem de folositoare pentru depozitarea manualelor și a rechizitelor, astfel încât cel mic să își păstreze întotdeauna spațiul de lucru cât mai ordonat. Alege rafturi metalice suspendate pentru camera juniorului tău și joacă-te cu creativitatea pentru a le amplasa în cel mai potrivit loc. De asemenea, poți face același lucru și în living cu ajutorul unor rafturi metalice suspendate. 

Integrează-le în decorul holului

Dintre toate încăperile, holul trebuie să fie întotdeauna cartea de vizită a casei tale, prin urmare acesta trebuie să fie cât mai ordonat. Încă de la intrare, dacă ai un spațiu mai mic, poți folosi rafturi metalice pentru a așeza toate obiectele pe care, în mod normal, le ții pe jos. Spre exemplu, poți utiliza rafturi metalice pe hol in loc de pantofar dacă ai nevoie de un spațiu de depozitare în plus pentru încălțăminte sau poți transforma anumite rafturi metalice în cele mai originale cuiere. Este suficient să alegi dimensiunea potrivită spațiului tău și să alegi un model care se potrivește vizual cu restul pieselor de mobilier sau cu nuanța pereților de pe hol.  
 
Decorează baia cu rafturi metalice

Nu în ultimul rând, poți folosi rafturi metalice pentru baie atunci când pur și simplu nu mai ai loc unde să așezi produsele de îngrijire. Optează întotdeauna pentru rafturi metalice suspendate într-o astfel de încăpere și caută un model de înaltă calitate, astfel încât să te asiguri că aspectul lor nu se va degrada din cauza umidității. De asemenea, acestea pot fi folosite și în balcon, ca suport pentru flori și alte decorațiuni specifice. Acestea te vor ajuta să îți organizezi mai bine locuința și să pui în lumină toate obiectele pe care le consideri frumoase pentru locuința ta. 

Cele mai bune rafturi metalice le vei găsi pe site-ul FAVI.ro, un loc în care calitatea și prețurile accesibile sunt principalele avantaje de care te vei bucura. Intră și comandă acum!