ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Urmeaza ziua de nastere a unei persoane apropiate si vrei sa-i oferi un cadou memorabil? Atunci cand cele mai importante persoane din viata ta isi sarbatoresc ziua de nastere, iti doresti sa le oferi cadouri de care sa se bucure mult timp, insa, de multe ori, acestea sunt greu de gasit. De aceea, cea mai buna optiune este sa achizitionezi trandafiri criogenati!

Orice femeie isi doreste sa primeasca flori cu ocazia aniversarii sale, dar, daca vrei sa ii oferi un cadou care sa ii aduca mereu aminte de tine, alege trandafiri criogenati, numiti si trandafiri nemuritori. Aceste flori in cupole de sticla trec cu brio testul timpului si se pot mentine intr-o stare impecabila chiar si 25 de ani! Asadar, persoana careia ii vei darui acest cadou se va bucura de el mult timp.

Pe site-ul unei florarii online precum Florandes.ro vei gasi o gama variata de trandafiri criogenati la cele mai avantajoase preturi. Iar pentru ca aceste flori sunt bogate in semnificatii, poti alege sortimentul care exprima sentimentele sau gandurile pe care vrei sa i le transmiti persoanei respective. Iata ce simbolizeaza trandafirii, in functie de culoarea lor:

1. Trandafiri rosii

Aceste flori simbolizeaza frumusetea, viata, iubirea si pasiunea, asa ca sunt perfecte pentru a fi oferite femeii de care te-ai indragostit. Daca ti-ai gasit jumatatea, o poti rasfata de ziua ei cu trandafiri criogenati rosii, fiind o modalitate excelenta de a-i face o declaratie de dragoste impresionanta. Aceste flori sunt potrivite atat pentru relatiile aflate la inceput, cat si pentru relatiile de lunga durata. 

2. Trandafiri albastri

Sortimentul acesta de trandafiri este unul deosebit, asa ca are multe semnificatii. Trandafirii albastri simbolizeaza armonia, imposibilul, absolutul, iar in mitologia chinezeasca semnifica speranta in cazul unei iubiri imposibile. Asadar, le poti darui aceste flori atat persoanelor din familie, prietenelor, cat si femeii de care esti indragostit, dar poate nu iti impartaseste sentimentele.

3. Trandafiri galbeni

Comanda trandafiri criogenati galbeni atunci cand vrei sa ii transmiti cuiva stari de bucurie sau vrei sa ii arati ca ii esti recunoscator. Aceste flori insenineaza ziua oricui, motiv pentru care le poti oferi oricarei persoane dragi. In plus, trandafirii galbeni daruiti dupa prima intalnire reprezinta faptul ca un barbat isi doreste o relatie de lunga durata.

4. Trandafiri mov

Datorita elegantei si rafinamentului lor, trandafirii mov erau asociati cu regalitatea. Totodata, aceste flori transmit iubire la prima vedere. Prin urmare, daca o femeie ti-a pus inima pe jar, impresioneaz-o cu trandafiri mov!

5. Trandafiri roz

Sortimentul acesta de flori transmite emotii blande, precum bucuria, gratia, aprecierea si rafinamentul. Daruieste-i un trandafir roz mamei, sefei sau prietenei tale si cu siguranta va aprecia gestul tau. Prin intermediul lui, ii poti arata unei persoane dragi ca ii esti recunoscator pentru tot ce a facut pentru tine!
Descopera colectia de trandafiri criogenati de pe site-ul Florandes.ro si ofera-le femeilor din viata ta cadouri cu semnificatie de care sa se bucure ani la rand. Profita de preturile avantajoase pe care le ofera aceasta florarie online de top si de livrarea rapida si daruieste-le oamenilor dragi un cadou de care sa-si aduca aminte toata viata!