ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atunci cand mergi in vizita la un copilas, pe langa dulciuri si jucarii, ii poti aduce in dar haine pentru copii. Nu numai ca ii vei ajuta pe parinti, dar te vei asigura ca micutul are o amintire din partea ta, pe care sa o poarte la nevoie. Desi copiii cresc uimitor de repede, iar hainutele pe care le poarta trebuie schimbate foarte des, exista articole vestimentare de calitate in magazine, in care poti investi cu incredere. Primavara aceasta, alege haine pentru copii de la Liloo, un magazin online care fabrica piese de imbracaminte din bumbac natural, moale si delicat cu pielea prichidenlului.

Iata cateva exemple de cadouri pe care le poti face oricand fara regrete!

Tricou cu maneca lunga

Printre cele mai indragite si practice haine copii de la Liloo se numara tricourile cu maneca lunga, intrucat acestea pot fi purtate la gradinita si la scoala, impreuna cu diferite modele de pantaloni. Astfel, juniorul isi poate compune tinuta dupa bunul sau plac, cu blugi, pantaloni negri sau pantaloni de trening. Colorat si cu un design simpatic, acest model ii va oferi tot confortul de care are nevoie si, pe deasupra, ii va asigura o aparitie moderna si tinereasca. In plus, acesta poate fi oferit cadou oricand, indiferent de sezon, intrucat urmareste o linie simpla si nu este prevazut cu accesorii suplimentare.




Bluze de trening

Chiar daca nu cunosti in totalitate gusturile mamei sau ale copilului in materie de haine pentru copii, cu o bluza de trening cadou nu ai cum sa dai gres. Confectionata din bumbac moale flausat (vatuit pe interior), aceasta piesa de imbracaminte este ideala pentru zilele mai friguroase in care micutul se joaca afara sau la gradinita. Materialul natural mentine foarte bine caldura si lasa pielea sa respire, prevenind transpiratia. Cusaturile sunt extrem de rezistente, iar modelul este colorat si foarte modern, fiind asortat cu usurinta la pantaloni de trening si colanti.


Pantaloni de trening

Activitatea preferata a copiilor este joaca, asa ca nu e de mirare ca isi murdaresc mereu hainele atunci cand se intorc de afara. Tocmai din acest motiv, o pereche de pantaloni de trening in plus nu strica niciodata, mai ales daca aceasta este de inalta calitate asa cum gasesti pe site-ul Liloo.ro. Ofera-i cadou juniorului neastamparat si mereu pus pe sotii o pereche de pantaloni de trening subtiri, ideali pentru primavara. Croiala asigura o tinuta lejera si comoda, astfel incat pantalonii pot fi purtati afara, la joaca, la plimbare, dar si in interior, acasa sau la gradinita.

Dupa cum vezi, e foarte simplu sa faci cadou unui prichindel haine pentru copii de cea mai buna calitate. Intra pe site-ul Liloo.ro si descopera o colectie impresionanta de articole vestimentare si accesorii din lumea copilasilor. Bucura-te de ofertele promotionale si de reducerile saptamanale care te vor ajuta sa iti gestionezi bugetul, astfel incat sa iti mai ramana si cativa banuti pentru jucarii. Cu Liloo.ro e simplu sa faci cumparaturi pentru copii!